Haberler

İzmir'de Çaldıkları Otomobille Orhangazi'de Yakalandılar

İzmir'de, gurbetçi bir ailenin evine girerek hırsızlık yapan ve evde buldukları anahtarla otomobili de çaldıkları iddia edilen 2 kardeş, aileleriyle İstanbul'a giderken Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde yakalandı.

İzmir'de, gurbetçi bir ailenin evine girerek hırsızlık yapan ve evde buldukları anahtarla otomobili de çaldıkları iddia edilen 2 kardeş, aileleriyle İstanbul'a giderken Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde yakalandı.

İzmir'de yaşayan gurbetçi bir ailenin evine giren hırsızlar evden çeşitli eşyaları ve yine aynı gurbetçi ailenin otomobilinin anahtarını çalarak evden çıktılar. Evin önünde park halindeki 35 V 9278 plakalı otomobili de anahtarla çalıştırıp alan şüpheliler ortadan kayboldu.

İzmir'den çalınan otomobil Bursa ile Gemlik arasındaki bir mobese kamerasında tespit edildi. Çalıntı kaydı olan otomobil için durum Orhangazi Emniyet Müdürlüğü'ne bildirildi. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri Göl kavşağında otomobili durdurmaya çalıştı. Otomobil sürücüsü polisi görünce göl yoluna kaçtı. Bunun üzerine Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri otomobili kovalamaya başladı. Ekipleri İznik yolu kavşağını da keserek otomobili durdurdu.

SERBEST BIRAKILDILAR

Polis ekipleri otomobil içinde bulunan Osman S. ve kardeşi Hasan S.'yi gözaltına aldı. İki kardeşle birlikte yanlarında bulunan 3 kadın ve bir çocuk da emniyete götürüldü.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan iki kardeş, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. - Orhangazibursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi İstanbul İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ersel durgutmobilWeb@haberler.com:

Hayret bir olay

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title