Haberler

İzmir'de Asayiş

İzmir'in Konak ve Karşıyaka ilçelerinde meydana gelen gasp ve hırsızlık olayının faili oldukları iddiasıyla yakalanan 5 zanlı tutuklandı.

İzmir'in Konak ve Karşıyaka ilçelerinde meydana gelen gasp ve hırsızlık olayının faili oldukları iddiasıyla yakalanan 5 zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, Yeşildere Caddesi'nde yürüyen N.K'nın (44), sigara isteme bahanesiyle yanına yaklaşan kişilerce çantasının ve cüzdanının gasbedilmesi üzerine çalışma başlattı.

Görgü tanıklarının ifadesi ve güvenlik kamerası görüntülerinden zanlıların eşkalini belirleyen ekipler, olayın zanlısı oldukları iddia edilen K.E (20), F.İ.Y (17) ve H.A'yı (16) ikametgahlarında yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece "Geceleyin birden fazla kişiyle yağma" suçundan tutuklandı.

Karşıyaka'da hırsızlık

Karşıyaka ilçesindeki bir iş yerinden 15 bin lira değerinde sigara ve içkiden oluşan tekel malzemesi ile dizüstü bilgisayarının çalındığı bilgisi üzerine başlatılan çalışmada, zanlıların C.S.(25) ile K.Ö.(17) olduğunu tespit edildi.

Operasyonla yakalanan şüphelilerden K.Ö'nün evindeki aramalarda çalıntı 280 paket sigara, 10 şişe içki ve bir dizüstü bilgisayar bulundu.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklandı.

Hırsızlık şüphelisi yakalandı

Öte yandan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını yoğunlaştıran Asayiş Şubesi ekipleri, şüphe üzerine durdurulan otomobilde, 13 ayrı hırsız olayının faili olduğu belirlenen M.B'yi gözaltına aldı.

Hakkında 12 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 21 ayrı suçtan sabıkası bulunan zanlı, adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Karşıyaka Yeşildere Konak İzmir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title