Haberler

İzmir'de Altgeçitleri Yine Su Bastı

Güncelleme:

İzmir'de, gece saatlerine etkisini arttıran sağanak yağmur nedeniyle altgeçitleri su bastı, araçlar yolda kaldı.

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün uyarısını yaptığı sağanak yağmur gece saatlerinde etkili olurken, altgeçitlerin su içerisinde kalmasına neden oldu.

MANZARA YİNE DEĞİŞMEDİ

Halkapınar'da bulunan ve daha önceki yağmurlarda da su baskını yaşanan Yunuslar Alt Geçidi'nde de manzara yine değişmedi.

OTOMOBİL SULAR İÇİNDE KALDI

Sağanak yağmur nedeniyle su baskının yaşandığı altgeçitte bir otomobil sular içinde kaldı. Otomobilde bulunanlar kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı.


TAHLİYE ÇALIŞMASI YAPILDI

Durumun bildirilmesi üzerine gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler caddeyi trafiğe kapatarak altgeçitte tahliye çalışması yaptı.


AKIMA KAPILAN KÖPEK ÖLDÜ

Alsancak Semti'nde 1469 Sokak üzerinde yağmur nedeniyle aydınlatma direğinde oluşan elektrik akımına kapılan bir köpek ise telef oldu.


Polis ekipleri sokağı yaya trafiğine kapatarak vatandaşların can güvenliğini sağladı.

SAĞANAK ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada sağanak yağmurun hafta içinde etkisini devam ettireceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkapınar Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

VatandaşMobil-IOS:

İzmir CHP'li ama belediyecilik o Ankara'da AKP'nin ama ordada belediyecilik o en iyisi kadir Topbaş'ın tebrik etmek lazım 20 milyon nüfuslu şehri iyi idare ediyor

3
2
yanıtYanıtla
Erkan:

Chpnin çalışkan belediyeleri sadece eskişehirde galiba

1
3
yanıtYanıtla
türk Mobil-ANDROID:

izmire hak

2
2
yanıtYanıtla
sürününMobil-ANDROID:

oylar chp ye. azizin götürdüklerini kimse görmüyo

2
0
yanıtYanıtla
Toros Dağlı:

Bir Mersinli olarak söylemeliyim ki chp zihniyetinin belediye reisliğinde olduğu şehir iflah olmaz, Allah''a şükürler olsun ki Mersinimizi kurtardık Üç Hilali diktik taş binaya, darısı İzmir''e olsun

0
2
yanıtYanıtla
KIBRISLI ASIL TURK:

AKP YAPAR MILLET BATAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title