Haberler

İzmir'de Alışveriş Merkezi İnşaatında Yangın

Güncelleme:

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

İzmir'de alışveriş merkezi inşaatında yangın- Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangına müdahale ediyorİZMİR (AA) - Bayraklı ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatının üst katında çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.Bayraklı'daki İzmir Adliyesi yanında yapımı süren rezidansın alışveriş merkezi bölümü inşaatının 7. katında akşam saatlerinde yangın çıktı.Çok sayıda itfaiye ekibinin yanı sıra İzmir ve Manisa'dan Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekiplerin de müdahale ettiği yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Rüzgar, söndürme çalışmalarını olumsuz etkiledi.Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, dumandan etkilenen bazı işçileri tedavi etti.Yangının, kaynak sırasında kimyasal maddelerin tutuşması oradan da alevlerin inşaat kalıplarına sıçraması sonucu çıktığı iddia edildi.Bu arada, yangın söndürme çalışmaları sırasında, inşaat işçilerinin kaldığı konteynerde görülen bir kişi, hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. -İzmir'de alışveriş merkezi inşaatında yangın

Kaynak: AA / Güncel

Bayraklı İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title