Haberler

İzmir'de Aile İçi İnfaz İddiası

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, üç gündür kayıp olan ve her yerde aranan Orhan S. (46) otomobil içerisinde ölü bulunurken, cinayetle ilgili Orhan S.’nin eşi, kızı ve oğlunun da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, üç gündür kayıp olan ve her yerde aranan Orhan S. (46) otomobil içerisinde ölü bulunurken, cinayetle ilgili Orhan S.'nin eşi, kızı ve oğlunun da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Ödemiş ilçesinde yaşayan ve hayvancılıkla geçimini sağlayan S., 5 Mart günü kayboldu. İddialara göre, cep telefonu çağrılarına cevap vermeyen Orhan S.'yi armaya başlayan aile bireyleri durumu polise bildirdi. Bölgede geniş çaplı bir arama başlatan ekipler, kaybolan Orhan S'yi bulmak için seferber oldu. Öte yandan, aile bireyleri de kayıp Orhan S.'yi aramaya devam etti. Aile bireylerinden Fatih S. ve damadı Mustafa Ç. arama çalışması sırasında, ilçeden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Üzümlü köyü yakınlarında Orhan S.'yi otomobilin içerisinde boynuna ip bağlı şekilde ölü buldu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve savcı, yaptığı ilk incelemenin ardından cesedi Ödemiş Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Ceset üzerinde yapılan ön otopside darp izlerine rastlandı. 4 çocuk babası Orhan S.'nin cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

AİLE BİREYLERİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ İDDİASI

Öte yandan ölüme intihar süsü verilmek istendiği öne sürülürken, olayı derinlemesine inceleyen jandarma ekipleri, cinayetle ilgili Orhan S.'nin eşi Sevgi S. (44), kızı Müzeyyen Ç. (20), oğlu Fatih S. (16) ve şahısların ifadeleri doğrultusunda Halil K. gözaltına alındı. Aile bireylerinin cinayeti itiraf ettiği iddia edilirken, gözaltına alınan 4 zanlı, tutuklanarak Ödemiş Cezaevine konuldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ödemiş İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title