Haberler

İzmir'de 6 Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

Güncelleme:

İzmir'in Konak ve Buca ilçelerinde çaldıkları eşyalar ile birlikte yakalanan 6 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir'in Konak ve Buca ilçelerinde çaldıkları eşyalar ile birlikte yakalanan 6 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri, 19 Kasım Perşembe günü Çankaya semtinde şüphelendikleri 3 kişinin üzerinde arama yaptı. Şüphelilerin üzerinde Bornova'da gerçekleştirilen iki ayrı hırsızlık olayına ait 2 adet laptop, kol saati, çok sayıda ziynet eşyası ve kapı göbeği kilit kırma aparatı ele geçirildi. Bunun üzerine gözaltına alınan F.K. (21), M.K. (28) ve A.K. (20), işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Buca ilçesinde ise 20 Kasım Cuma günü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri tarafından üç ayrı olayda çaldıkları malzemelerle yakalanan H.E. (24), M.I. (19) ve A.E. (17) de mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankaya İzmir Konak Buca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title