Haberler

İzmir AK Parti'de Sessizlik Hakim

İzmir AK Parti'de sessizlik hakim Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanlığı'nda seçim sonuçlarını takip eden ve basın toplantısı yapması beklenen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, parti binasından ayrıldı.

İzmir AK Parti'de sessizlik hakim

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanlığı'nda seçim sonuçlarını takip eden ve basın toplantısı yapması beklenen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, parti binasından ayrıldı. Bakan Eroğlu'nun Ankara'ya gideceği belirtildi.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda seçim sonuçlarının takip edilebilmesi için Seçim Koordinasyon Merkezi oluşturuldu. Gün boyu seçim bölgesindeki okulları gezen Ak Parti'nin İzmir milletvekili adaylarının birçoğu, sandıkların kapanmasının ardından İl Başkanlığı'na geldi. Aralarında, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti İzmir Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın da bulunduğu partililer, basın mensuplarının alınmadığı merkezde seçim sonuçlarını takip etti. Sandıkların açılmaya başlamasının ardından AK Parti'nin oylarının beklenen oranda çıkmaması üzerine partide sessizlik hakim oldu. Gazetecilerin bulunduğu toplantı salonuna gelip açıklama yapması beklenen Bakan Eroğlu, bir süre İl Başkanı Delican'ın odasında toplantı yaptı. Ardından açıklama yapmayacağı belirtilen Eroğlu, gazetecilerin bulunduğu ana çıkış kapısını tercih etmeyip parti binasından ayrıldı. Eroğlu'nun saat 21.45'teki uçakla Ankara'ya gideceği öğrenildi. Daha önceki seçimlerde parti binasındaki kalabalık dikkat çekerken, bu kez aynı kalabalığın oluşmadığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title