Haberler

İzinsiz Gösteri: 18 Gözaltı

Görüntü Dökümü : Çevik Kuvvetin önlem alması Polis ile göstericiler arasındaki arbede Gözaltına alınan göstericiler Bir göstericinin polisi tehdit etmesi ve polisin cevabı Şanlıurfa'da izinsiz gösteri Mardin'de etkisiz hale getirilen terörist Karakeçili için izinsiz yürüyüş yapan gruba müdahale eden polis, 18 kişiyi gözaltına aldı Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde polis, izinsiz gösteri düzenleyen gruba müdahale etti, 18 kişiyi gözaltına aldı.

Görüntü Dökümü :

Çevik Kuvvetin önlem alması

Polis ile göstericiler arasındaki arbede

Gözaltına alınan göstericiler

Bir göstericinin polisi tehdit etmesi ve polisin cevabı

Şanlıurfa'da izinsiz gösteri

Mardin'de etkisiz hale getirilen terörist Karakeçili için izinsiz yürüyüş yapan gruba müdahale eden polis, 18 kişiyi gözaltına aldı

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde polis, izinsiz gösteri düzenleyen gruba müdahale etti, 18 kişiyi gözaltına aldı.

Süleymaniye Mahallesi'nde Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) öncülüğünde toplanan grup, 14 Ocak'ta Mardin'in Kızıltepe ilçesinde etkisiz hale getirilen terörist Mizgin Karakeçili için izinsiz yürüyüş yapmak istedi.

Polisin dağılmaları yönündeki uyarılarına rağmen terör örgütü PKK lehine slogan atan gruptaki bazı kişiler, sözlü ve fiziki saldırıda bulundu.

Biber gazı kullanarak grubu dağıtan ekipler, 18 kişiyi gözaltına aldı.

Mahalledeki geniş güvenlik önlemi devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Karakeçili Şanlıurfa Mardin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Aslanlarım:

Saldırın bedrin aslanları o pkk yandaşlarına fırsat vermeyin

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title