Haberler

    İzet Hajrovic'e Büyük Şok!

    Galatasaray'dan olaylı bir şekilde Werder Bremen'e transfer olan Bosnalı futbolcu Hajrovic büyük bir şok yaşıyor.

    Galatasaray'a geçen sezon devre arasında transfer olan İzet hajrovic parasını alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya şikayette bulunmuş ve kendisine geçici lisans çıkartarak Alman kulübü Werder Bremen'e transfer olmuştu.

    Werder Bremen'den ayrılan Aaron Hunt'ın yerine transfer edilen Hajrovic'in gösterdiği performans hem teknik heyet hem de taraftarlarda büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

    Şut ve pas tercihleri eleştirilen Bosnalı oyuncu son haftalardaki hatalarını tekrarlayınca teknik direktör Robin Dutt ve Sportif Direktör Thomas Eichin duruma kayıtsız kalamadı.

    Teknik direktörü tepki göstermişti


    Dutt, Augsburg önünde Hajrovic'in net bir pozisyondan yararlanamadığını ve skorun 3-3'e getiremediğini söylerken Eichin kaçan gol için, "Tartışmaya bile gerek yok. Golü atmalıydı. O kendini biliyor" sözlerini kullanmıştı. Leverkusen ile 3-3 biten maçın son 20 dakikasında takımını bir golden ve 2 puandan eden 23 yaşındaki futbolcu; 4-2 kaybedilen Augsburg maçında da skoru 3-3'e getirememişti.

    Hajrovic'in antrenmanlarda oldukça moralsiz olduğu belirtilirken Werder Bremen'de mutsuz olduğu aktarılıyor. Galatasaray'la FIFA'lık olan futbolcu için Werder Bremen taraftarı ise büyük bir tepki gösteriyor. Taraftar bloklarında hem takıma faydası olmayan hem de FIFA'lık bir futbolcuyu transfer etmek büyük bir hataydı yorumları yapılıyor.

    Hajrovic Werder Bremen'e imza attığında yaptığı açıklamalar;

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Werder Bremen İzet Hajroviç Galatasaray Augsburg Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title