Haberler

"Ivana'yı Çıplak Görsem Dokunmam"

Güncelleme:

Ivana Sert'in eşi Yurdal Sert ile Hatem Yavuz dün mahkemede biraraya geldi.

Yurdal Sert'in, "Evinde bir kızla uygunsuz görüntülerimi çekti, bana tuzak kurdu" dediği Hatem Yavuz hakkında "Özel hayatın gizliliğini ihlal" suçundan dava açılmıştı. Beykoz 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmada iki eski dost birbirlerini suçladı.

Yurdal'la hovardalık yapardık

Hürriyet'in haberine göre; 6 aya kadar hapsi istenen Yavuz, Yurdal Sert'le sürekli hovardalık yaptıklarını belirterek, şunları söyledi: "2011'in mart ayında Yurdal'ın Ivana'yla arası bozulmaya başlamıştı. Yurdal'la 15 yıllık arkadaşlığımız var, çocuklarımız arkadaş, onun evinin anahtarı bende vardır. Sürekli hovardalık yapardık. Özellikle ben boşandıktan sonra benim evimde sık sık kızlarla birlikte olurduk. O akşam da yine üç kız vardı evde. Yurdal genelde 100 Euro karşılığı 2-3 saat kızlarla birlikte olurdu. Ama o akşam gelen kıza adeta aşık oldu. Geceliği 1000 Euro'ya anlaştı. Kızla birlikte olurken kendisini görüntülememi istedi. Görüntüler izlendiğinde haberli bir çekim olduğu ortaya çıkacaktır. Sabah da görüntüyü bir flaş belleğe aktarıp kendisine verdim."

Eşimi ayartmak için tuzak kurdu

Şikâyetçi Yurdal Sert ise Hatem Yavuz'un iki yıl önce eşi Ivana'yla ortak iş yapmaya başladıktan sonra çok değiştiğini savunarak, "Bir gün eşimin bilgisayarında maillerini gördüm. Benden boşanmasını istiyordu. Benim ona layık olmadığımı söylüyordu. Maillerde görüntülerden bahsediliyordu. Ivana'nın makyaj masasının üzerindeki kutuda flaş bellek buldum. İçinde 'Yurdal ve kızlar' yazıyordu. İzledim. Bana tuzak kurulduğunu gördüm ve boşanma davası açtım" dedi. Mahkeme heyeti Ivana Sert'in tanık olarak dinlenmesine karar verdi. Duruşma çıkışı konuşan, aynı zamanda Namibya'nın İstanbul Fahri Konsolosu Hatem Yavuz, Yurdal Sert'in eşine tazminat vermemek için oyun oynadığını öne sürerek, "Bana iğrenç ithamlarda bulundu. Ivana'yı çıplak görsem dokunmam" diye konuştu.

"Eşim Ivana beni arkadaşım Hatem Yavuz'la aldattı" diyerek 10 milyon TL tazminat istemiyle boşanma davası açan Yurdal Sert ile Hatem Yavuz dün duruşmada biraraya geldi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title