Haberler

İvana Sert ile Sinan Akman'dan Barış Pozu

Güncelleme:

Ünlü modacı, giyim tarzı nedeniyle ayrıldığı sevgilisi iş adamı Sinan Akman ile barıştığını Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla ilan etti.

Sinan Akman, geçtiğimiz günlerde evlenme teklif ettiği Ivana Sert'le ilişkisini giyim konusunda anlaşamadıkları için bitirdiğini söylemişti. Ancak, Ivana Sert'in bugün Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf şaşırttı.

SAMİMİ POZLAR VERDİ

Ivana Sert, " Bakü'den sevgiler" başlığıyla Sinan Akıman ile samimi pozlar verdiği fotoğraflarını paylaşarak barıştıklarını resmen ilan etti.

İVANA SERT, İVANA AKIMAN MI OLUYOR?

Adını moda dünyasında iyiden iyiye duyuran moda İvana Sert son dönemde Bu Tarz Benim programındaki jüri üyeliğiyle de göz önünde. Son günlerde Sert, sevgilisiyle de magazin gündemindeydi. Evlenmeleri beklenirken sürpriz bir ayrılık yaşayan ikili tekrar biraraya geldi. Boşandığı eski eşiyle soyadı konusunda sıkıntılar yaşayan İvana Sert bu da yetmezmiş gibi bir de kısa süre önce nişanlandığı sevgilisi Sinan Akıman ile ayrıldığını açıklamıştı. Ayrılığa Sert'in giyim tarzının Akıman'dan onay gelmemesinin neden olduğu konuşulurken bir diğer iddia da ailenin İvana'yı gelin olarak istemediği konusuydu.

AYRILIK FAZLA SÜRMEDİ

Daha bu konular konuşulurken ikili instagram sayfalarında paylaştıkları fotoğraf ile ayrılığın fazla sürmediğini açıklamış oldular. Bunun üzerine bir de sürpriz düğün olur mu beklenip görülecek.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ivana Sert Instagram Bakü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (7)

çok önemli bir haberMobil-ANDROID:

bu mu haber şimdi

12
1
yanıtYanıtla
m@m.m:

Magazin haberi. Ne bekliyordun acaba.

yanıt0
yanıt0
isim neye lazimmobilWeb@haberler.com:

Bakü deki Osmanlı Şehitliğinin orda çekmişler fotolarini

3
0
yanıtYanıtla
almobilWeb@haberler.com:

Bizene barissa ne barismasa ne sanki cok umrumuzda parayla ask satin aliyorlar resmen

1
1
yanıtYanıtla
Ne farkederMobil-IOS:

Ya bu kadını bir yerlere getiren ülkem insanına kızgınım ben. Kaç yıldır türkçe konuşmayı beceremedi biz hala seyrediyoruz, birde filmlerde oynarıyoruz. Bravo bize

1
0
yanıtYanıtla
leylaMobil-ANDROID:

ya suna modaci demeyin modaci tasarimci deyil yapmayin ya modaci diyince yeminci modacilara hakaret bu gercekten ne unlulu modaci bende zengin koca bulup hadi bana maza ac ben modaciyimi diyim yapmayin cok terbiyeziz bir haraket turceyi oren ilk basta vé sende modacilik bir kimlik yok bukadar aptal olmayin yeter ya rezil koca manyahi bu yakisir sana

0
0
yanıtYanıtla
xx:

ekonomı bu tip haberlerle  büyür bu şok haberleri takip ediyordum zaten manşetten vermişler güzell

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title