Haberler

İttifak Holding "Konya Ekonomi Ödülleri"nde 4 Ödül Aldı

Güncelleme:

Adese, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törende toplam 4 ödüle layık görüldü.

Farklı sektörlerde bulunan yatırımları ve yakaladığı istikrarlı gelişim ivmesi ile ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunan İttifak Holding'in başarıları, Türkiye ekonomisinin köklü kuruluşları tarafından tescil edilmeye devam ediyor. Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Sanayi Odası, Konya Vergi Dairesi Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Konya İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Konya Ekonomi Ödülleri"nin bu yılki ödül töreni, 17 Aralık 2012 Pazartesi günü Dedeman Otel'de yapıldı. Konya'nın sektörlerinde başarılı firmalarının ödüllendirildiği "Konya Ekonomi Ödülleri"nde, İttifak Holding dört farklı dalda ödül aldı.

Selva Gıda'ya üç farklı kategoride ödül

Yenilikçi lezzetleri ile öne çıkan ve 2007 yılından bu yana ülkemizin markalı makarna ihracat şampiyonu olan Selva Gıda, "ihracat" kategorisinde en çok ihracat yapan şirketler arasına girerek ödüle layık görüldü. Selva Gıda adına ödülü, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın elinden aldı. "Konya'nın İkinci 500 Sanayi Kuruluşu Listesine Giren Firmaları" kategorisine de giren Selva Gıda'nın bu kategorideki ödülünü İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila, Çalışma Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'in elinden aldı. İnovasyona büyük önem veren ve Ar-Ge çalışmalarının neticesi olarak sektöre birçok yenilik kazandıran Selva'nın aldığı bir diğer ödül ise "En çok tescil" kategorisinde oldu. Ödülü Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem'in elinden alan Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, "Şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine önemli katkılarda bulunan ve gösterdiği performansla öne çıkan şirketlerin ödüllendirildiği bu anlamlı programda üç faklı kategoride ödül aldığımız için mutluluk duyuyoruz." dedi.

Adese istihdamla öne çıktı

İttifak Holding'in perakende sektöründe faaliyet gösteren markası Adese ise "En çok istihdam sağlayan" firmalar arasında yer alarak ödüle layık görüldü. Perakende sektörünün ulusal oyuncuları arasında yer alan ve sağladığı istihdamla dikkat çeken Adese'nin ödülünü Genel Müdür Sıtkı Erben'e Sağlık Bakanı Recep Akdağ takdim etti. İstihdam alanında aldıkları ödülün kendileri için önemli olduğunu belirten Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, "İstihdam alanında bugüne kadar birçok ödül almıştık. Bu büyük organizasyonda da sağladığımız istihdamla ödüllendiriliyor olmak bizleri onurlandırmıştır." dedi.

İttifak Holding istikrarlı gelişimi ve büyümesini sürdürüyor

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; "İttifak Holding'in kuruluşundan bu yana gösterdiği istikrarlı gelişimi ve büyümesi sürüyor. Şirketlerimizin başarıları ve aldıkları ödüller bize onur verirken geleceğe dair hedeflerimiz ve ülkemize sağladığımız katma değerlerin de artarak devam etmesi adına heyecan veriyor. Tüm paydaşlarımızla ittifak ederek yarınlara daha güçlü bir şekilde yürüyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İttifak Holding Selva Gıda Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title