Haberler

İthalat – İhracat Nakliyeleri Artık Daha Kolay!

ilandır
Güncelleme:

Son çeyrek yüz yılda teknolojinin hızla gelişmesi hayatımıza birçok yenilik kattı. Bunlardan bir tanesi de internet. İnternetin özellikle son 10 yılda hızla gelişmesi ve hayatımızın bir parçası haline gelmesi günlük hayatımızda birçok alışkanlığımızın değişmesini de beraberinde getirdi. Alışveriş alışkanlığımızın değişmesi, sosyal medya platformlarının geliştirilmesi ve iletişimin kolaylaşması bunlardan başlıcaları.




İnternetin bu kadar büyümesi haliyle bir ekonomiyi ve endüstriyi doğurdu. Son yıllarda ülkemizde artan internet projeleri bu ekonominin somut verilerinden birtanesi. Bu yazımızda bu projelerden birtanesi olan FreightArea.com'dan bahsedeceğiz.nakliye firmaları ile nakliye yaptıracak olan insanları buluşturmayı hedefleyen bir aracı sitesi. Temel hedefi nakliye aracılığı yapmak olan sitenin işleyiş biçimi ise teklif siteleri ile aynı. Nakliye yaptırmak isteyen firma siteye girip bir ihale açıyor. İhale açıldığı anda freightarea sisteminde kayıtlı olan tüm nakliye firmalarına mail ve sms ile bilgi vererek yeni bir ihalenin açıldığını belirtiyor. Tabi bu ihale açılırken nakliye yaptırmak isteyen firma nereden nereye gideceği, hangi ulaşım aracı ile gideceği, yükün ne olduğu gibi bilgilerin tümünü ihalede belirtiyor. İhaleye teklif vermek isteyen nakliye firması aranılan şartları hesaba katarak teklifini veriyor. Nakliye yaptıracak olan firma bu teklifler arasında değerlendirme yaparak birisi ile anlaşıyor ve işi veriyor. Freightarea hiçbir şekilde taşımacılık yapmıyor. Aracılık yapmanın dışında yapılan tek şey eğer istenirse nakliye sigortası. FreightAreayaptırmak isteyenlere uygun koşullarda nakliye sigortası hizmeti de veriyor.

Ülkemizdeki bu alanda hizmet veren en büyük yerli kuruluş, FreightArea. Proje Türk Ekonomi Bankası tarafından destekleniyor ve FreightArea’da ilk 6 ay içerisinde oluşan toplam ticaret, 3 milyon TL’nin üzerinde.

Advertorial Haberler Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title