Haberler

Aracın Motoruna Giren Yılanı İtfaiye Ekipleri Çıkardı

Güncelleme:

Yalova'da sıcaktan bunalıp bir aracın motor kısmına giren zehirli engerek cinsi yılan, itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak doğaya bırakıldı.

Yalova'da sıcaktan bunalıp park halindeki bir aracın motor kısmına giren yılan itfaiye tarafından çıkarıldı.

KAPUTU KALDIRINCA YILANI GÖRDÜ

Havaların ısınması ile birlikte yılanlar görülmeye başlandı. Sıcaktan bunalan zehirli engerek cinsi yılan park halindeki bir aracın motor kısmına girdi. Aracının su ve yağ bakımını yapmak isteyen araç sahibi, kaputu kaldırdığında yılanla karşı karşıya kaldı.

İTFAİYE EKİPLERİNİ ARADI

Durumun bildirilmesi ile bahse konu yere gelen itfaiye ekipleri yılanı özel bir aparat yardımı ile bulunduğu yerden çıkardı. Ardından itfaiyeye getirilen 90 santim boyundaki yılan bir müddet itfaiyede tutulduktan sonra ekipler tarafından araziye salındı.

Yetkililer, yılanların evlere ve iş yerlerine girmesi halinde durumun itfaiyeye bildirilmesini, kesinlikle müdahale edilmemesini tavsiye etti.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (16)

cem tuna:

Engerek Anadolu''da en yaygın görülen zehirli yılan türüdür. . . . Ülkemizde çok fazla zehirli yılan türü yok ama, iklim değişiklikleri ile birlikte bu değişebilir. . . Engerekler genelde çok uzun olmaz. . Ama oldukça kalın olurlar. . . Bazı çok büyük yılan türleri zehirsiz ve zararsız olabileceği gibi bazı çok kısa ve ufak türler çok zehirli olabilir. . .

3
6
yanıtYanıtla
ReyhanMobil-ANDROID:

korkunc ..boyle yilanlarin ulkemizde oldugunu bilmiyordum

5
0
yanıtYanıtla
ZazakiMobil-IOS:

Buda yılAnmı be ülkemiz yılan cenneti :)

4
1
yanıtYanıtla
izmir35Mobil-ANDROID:

ulkemizde ne yilanlarrrr var...

3
2
yanıtYanıtla
hulyamobilWeb@haberler.com:

90cm mi rahat 3 metre resimdeki yilan

1
1
yanıtYanıtla
AksoyluMobil-ANDROID:

Buda yilanmi ya 90 cm benim gordugum yilanlar 3 metre buyu olani gordum dogada

2
0
yanıtYanıtla
pompacı geldi pompalar:

anacondaya benziyor.

1
0
yanıtYanıtla
Gül:

Allah''ım nasıl güzellikler yaratıyorsun, desenleri ve ihtişamı ile sanat eseri. . . .

1
0
yanıtYanıtla
özgemobilWeb@haberler.com:

Niye dogaya biraktilar oldurseydiler

0
0
yanıtYanıtla
Leyla gocmen ahmetmobilWeb@haberler.com:

Yilandan korkmam yalandan korktugum kadar demis ustat ..her canlinin yasama hakki var ne demis atalarimiz incitme yilani sokmasin seni..onlar da doganin dengesi icin lazim butun arazileri aldik yer kalmadi hayvanlara urksek de korksak da onlarin yasam alanlarina el koyduk herhalde yolunu sasirdi bicare iyi ki oldurmediler fareleri yeyip sizi veba ve buna benzer hastaliklardan da korudugunu bilirsimiz herhalde....

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title