Haberler

İtalyan Mutfak Markası Stosa Türkiye Pazarına Girdi

İtalyan mutfak markası STOSA Cucine'nin Üst Yöneticisi (CEO) Leonardo Sani, Türkiye'nin geleceğine, ekonomisine ve pazarına güvendiklerini belirterek, "Hızla büyüyen bir inşaat sektörünüz var. Genç nüfusunuz çok fazla. Bundan dolayı Türkiye'ye yatırım yapma ve mağazalaşma kararı aldık.

İtalyan mutfak markası STOSA Cucine'nin Üst Yöneticisi (CEO) Leonardo Sani, Türkiye'nin geleceğine, ekonomisine ve pazarına güvendiklerini belirterek, "Hızla büyüyen bir inşaat sektörünüz var. Genç nüfusunuz çok fazla. Bundan dolayı Türkiye'ye yatırım yapma ve mağazalaşma kararı aldık." dedi.

Leonardo Sani, markanın Aykar Grubu bünyesindeki Doruk Mekan Tasarım ortaklığıyla Türkiye pazarına girmesi dolayısıyla düzenlenen toplantıda, Türkiye'nin çok önemli ve çekici bir pazar olduğunu, bu pazarda iş yapmanın kendilerine heyecan verdiğini dile getirdi.

Türkiye'nin geleceğine, ekonomisine ve pazarına güvendiklerini belirten Sani, "Hızla büyüyen bir inşaat sektörünüz var. Genç nüfusunuz çok fazla. Bundan dolayı Türkiye'ye yatırım yapma ve mağazalaşma kararı aldık." dedi.

40 ülkede satılan ürünlerinin artık Türk tüketicisiyle de buluşacağını ifade eden Sani, "Yeni dönemde en önemli hedefimiz uluslararası genişleme. Türkiye bunun için en önemli hedef piyasalarımızdan biri. Ülkenizin geleceği çok parlak. Bu nedenle gelecekte üretimin bir kısmını Türkiye'ye kaydırabiliriz." şeklinde konuştu.

"Franchise yoluyla büyümeyi planlıyoruz"

Aykar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın da Türkiye'de inşaat yatırımları, kentsel dönüşüm projeleri ve mevcut yapı stokunun yenilenme sürecinin hızlı bir şekilde devam ettiğini, bu sebeple mutfak mobilyası sektörünün geleceğini çok parlak gördüklerini söyledi.

Pazarda nihai tüketici ve toplu projeler için üretim kapasitesi ve ürün-hizmet kalitesi bakımından kurumsal yapıya sahip fazla sayıda mutfak markası bulunmadığını belirten Aydın, "Buradan yola çıkarak ekonomimize ve ülkemize olan güvenimizin de bir göstergesi olarak STOSA markasını Türkiye'ye getirme kararı aldık. Başlangıç olarak 3,3 milyon liralık yatırımla İstanbul'da Avrupa yakasında Bakırköy ve Avcılar'da ilk iki şubemizin açılışını gerçekleştirdik." diye konuştu.

Büyüme planları doğrultusunda üçüncü mağazalarını ise 2017 yılında Anadolu yakasında açmayı düşündüklerini bildiren Aydın, gerekli altyapıyı oluşturduktan sonra Türkiye genelinde öncelikle Ankara, İzmir ve Bursa olmak üzere birçok şehirde franchise yoluyla büyümeyi planladıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Aydın Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title