Haberler

İtalya'da Mali Polis, Futbol Kulüplerine Operasyon Düzenledi

Güncelleme:

İtalyan mali polis ekipleri, vergi kaçakçılığı ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla Serie A ve Serie B Ligi takımları, bazı yönetici ve futbolculara yönelik operasyon başlattı.

İtalyan mali polis ekipleri, vergi kaçakçılığı ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla İtalya Birinci (Serie A) ve İkinci Futbol Ligi (Serie B) takımları, bazı yönetici ve futbolculara yönelik operasyon başlattı. Operasyona da İtalyanca ofsayt anlamına gelen 'Fuorigioco' adı verildi.

35 TAKIM VE 64 KİŞİ SORUŞTURULUYOR

İtalyan basınında yer alan haberlere göre ülke gündeminde şok etkisi yaşatan arama operasyonunun, Napoli Cumhuriyet Başsavcılığının bir süredir yürüttüğü inceleme çerçevesinde İtalyan mali polis ekiplerince yapıldığı bildirildi. Soruşturmanın 35 takım ve 64 kişiyi kapsadığı aktarıldı.
Savcılığın soruşturma gerekçesinde, vergi kaçırılmasına yönelik köklü bir sistem oluşturulduğu ifadesi yer alırken, operasyona da İtalyanca ofsayt anlamına gelen "Fuorigioco" adı verildi.

MILAN KULÜBÜNE BASKIN

Arama ve el koyma operasyonunda, Milan Evi olarak bilinen Serie A'nın büyük takımlarından Milan'ın genel merkezindeki evraklarda arama yapılırken, aralarında Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Napoli Kulübü Başkanı Aurelio De Laurentiis, Lazio Başkanı Claudio Lotito, Juventus'un eski başkanı Jean-Claude Blanc, Paris Saint-Germain'den Arjantinli futbolcu Ezequiel Lavezzi, Arjantinli eski golcü Hernan Crespo'nun bulunduğu birçok kişinin şüpheliler arasında yer aldığı belirtildi. Bu isimlere ek olarak, bazı savcıların isimlerinin de soruşturmada geçtiği ifade edildi.

SORUŞTURMANIN TEMELİ LAVEZZI

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, soruşturmada 2012 yılında Napoli'den Fransa'nın Paris Saint-Germain takımına transfer olan Lavezzi'nin sözleşmesinin temel oluşturduğu ve toplamda kaçırılan vergi tutarının 12 milyon avro civarında olduğu bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Napoli İtalya Milan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

ELLİDOKUZ:

orda polis kulübü basabiliyor burda polis aziz yıldırımın yanına yaklaşamıyor.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title