Haberler

Çaycı, İşyerini Yıktırmamak İçin Eline Bıçak Alıp Çatıya Çıktı

Güncelleme:

Erzurum'da çay ocağı işleten bir adam, işyerini yıkmaya gelen zabıtaları görünce eline bıçak alıp vücudunu kesmeye başladı. Çaycı, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Erzurum'da çay ocağı işleten 45 yaşındaki Ercan T., işyerini yıkmaya gelen zabıtaları görünce eline bıçak alıp, tek katı yapının çatısına çıktı. Ercan T.'nin yaklaşık 2 saat süren bıçaklı eylemi, Asayiş Şube Müdürü Gültekin Temel'in çabaları ile son buldu.

"YETKİLİLERDEN BİRİ BURAYA GELMEZSE KENDİMİ ÖLDÜRECEĞİM"

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, bugün saat 09.00'da mahkemenin yıkım kararını yerine getirmek için merkez Yakutiye İlçesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki çay ocağına gitti. Zabıta ekipleri çay ocağındaki eşyayı boşaltıp yıkımı gerçekleştirdiği sırada işyeri sahibi Ercan T. geldi. Zabıtalara tepki gösteren Ercan T., eline bıçak alarak yıkılmak istenen tek katlı çay ocağının çatısına çıktı. Uzun süre polis ve zabıta ekiplerine karşı duran evli ve 2 çocuk babası Ercan T., olay yerine gelen kadın psikolog tarafından ikna edilemedi. Belediye başkanları ile görüşmek istediğini söyleyen Ercan T., "Yetkililerden birisi buraya gelmezse kendimi öldüreceğim. Bunun sorumlusu da polis değil belediye başkanı olacak" dedi.

"İFADESİ ALINMAK ÜZERE KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ"

Eşi ve iki çocuğu gözyaşı dökerken yarı çıplak olan Ercan T., bıçakla vücudunu kesmeye başladı. Eylemini sürdüren Ercan T.'yi Emniyet Asayiş Şube Müdürü Gültekin Temel ikna etmeyi başardı. Ercan T. tedavisinin yapılması için önce hastaneye ardından da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yakutiye Erzurum 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

OBJEKTİF:

Millet mal ya zaten dukkan acip vergi veriyor..Cani sikilan 4 sandalye atip kaldirima isletmecilik yapiyor..Her yeri kahveye cevirdiniz..İyi yapmislar kapasinlar bu sekilde isgalcikeri.

3
0
yanıtYanıtla
DİYAR...21:

ŞİMDİ BU ADAMIN EKMEK TEKNESİNİ YIKINCA ERZURUM DÜZELECEKMİ YAZIKTIR YA ALLAHTAN KORKUN BİRAZ

1
1
yanıtYanıtla
tarafsız:

kendileri sıcak kolltukların da garıbanlar catılarda. yazıktır.

0
1
yanıtYanıtla
ALP25:

O ADAM BURAYLA ZATEN UYGUNSUZ OLARAK EPEYCE ZENGİNLEŞTİ İYİ OLMUŞ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title