Haberler

İstiklal Caddesinde İki Genç, Tek Kurşunla İntihar Etti

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Nazif Tuğrul Sağlam ve Zeren Büke Toku, kafa kafaya vererek tek kurşunla intihar etti.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Nazif Tuğrul Sağlam ve Zeren Büke Toku, kafa kafaya vererek tek kurşunla intihar etti. Zeren Buke Toku kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Nazif Tuğrul Sağlam'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay Beyoğlu İstiklal Caddesi 128. numara önünde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Nazif Tuğrul Sağlam ve Zeren Büke Toku, İstiklal Caddesi'nde bir süre eğlendi. Genç çift daha sonra cadde üzerinde bulunan bir dükkanın kaldırımına oturdu. Burada alkol alan iki çift daha sonra kafa kafaya verdi. Zeren Büke Toku, çantasından silah çıkartarak kendi kafasına dayadı. Ateşlenen kurşun önce Toku'nun daha sonra da arkadaşı Sağlam'ın kafasına girdi. Ağır yaralanan çift kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların İhbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulanslarla Toku ve Sağlam hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralı çiftlerden Zeren Büke Toku yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Nazif Tuğrul Sağlam ise kaldırıldığı Samatya Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Sağlam'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Görgü tanığı bir vatandaş, " Silah sesini duyduk. Yerde yatanları gördüm. Ölüp ölmediklerini bilmiyorum. Tek silah sesi duydum ama iki yatan vardı yerde." dedi.

Olay yerinde delil incelemesi yapan polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstiklal Caddesi Beyoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title