Haberler

İstanbul'daki Saldırıdan 2 Gün Sonra Ortaya Çıkan Talihsiz Ölüm

Güncelleme:

İstiklal Caddesi'ndeki saldırının ardından yaralıların Haseki Hastanesi'ne götürülmesi nedeniyle acil serviste yatan bir hastanın çıkışının verildiği, evine dönen hastanın ise hayatını kaybettiği iddia edildi.

İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısının ardından yaralıların Haseki Hastanesi'ne götürülmesi nedeniyle acil serviste yatan Erkan Akca'nın çıkışının verildiği ve Akca'nın evinde hayatını kaybettiği iddia edildi.

ELİNE REÇETE TUTUŞTURULUP GÖNDERİLDİ

İstanbul'da bir tekstil fabrikasında güvenlikçi olarak çalışan 31 yaşındaki 2 çocuk babası Erkan Akca,19 Mart Cumartesi günü sabah 09.00 sıralarında rahatsızlandı. Göğsünde şiddetli ağrı şikâyeti ile Aksaray'daki haseki Eğitim ve araştırma hastanesi acil servisine başvuru yapan Akca'nın, iddiaya göre burada sadece EGK çekimi yapılarak, "Sende ritim bozukluğu var" denildi ve acil serviste müşahede altına alındı. Bu esnada Taksim'de canlı bomba eylemi yaşanınca, yaralıların Taksim'e en yakın yerdeki hastane olan Haseki Hastanesi'ne yönlendirilmesi neticesinde hastanenin acil servisindeki hastalar boşaltılmaya başlandı. Erkan Akca'da eline reçete tutuşturularak hastaneden evine gönderildi.

TALİHSİZ ADAM EVİNDE FENALAŞTI

"Halksesi.com" sitesinin haberine göre, talihsiz adam evine döndükten yaklaşık bir saat sonra tekrar fenalaştı ve evinde hayatını kaybetti. Erkan Akca'nın ikinci kalp krizi geçirmesi sonrası hayatını kaybettiği belirlendi.

"OĞLUMUN EVE GÖNDERİLMESİ TAM BİR SKANDAL"

Aslen Sinop'un Erfelek ilçesinden olan güvenlikçi Erkan Akca'nın 65 yaşındaki babası Necati Akca, oğlunun yaşanan terör paniğinin kurbanı olduğunu ileri sürerek "Taksimde terör kurbanı sayısı 5 değil 6 kişidir. Benim oğlum da terör kurbanı sayılır. Eğer o bomba eylemi olmasaydı oğlumun da hastanedeki tedavisi devam edecekti ve oğlum bugün yaşıyor olacaktı" dedi. Hastanenin o günki acil servisinde görevli doktorlarından şikâyetçi ve davacı olacaklarını da belirten acılı baba "Tam tedavisi yapılmadan ve diğer yaralılara yer açmak için oğlumun hastaneden yattığı yerden kaldırılarak evine gönderilmesi tam bir sağlık skandalıdır. Panik halinde acil servisin boşaltılması sonucu benim oğlum hayatından olmuştur.2 çocuğu yetim, eşi de dul kaldı bunun hesabını birileri vermelidir verecekler de çünkü yasal yollara baş vuracak ve sorumlularından hesap sorulmasını isteyeceğim" diyerek, hastane yetkililerinden şikayetçi olacağını belirtti.

Öte yandan hayatını kaybeden Erkan Akca'nın bugün memleketi Sinop'un Erfelek ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstiklal Caddesi İstanbul Aksaray Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

cem tuna:

Hastane Birinci dereceden sorumludur. Böyle rezalet olmaz. Ailesi ve yakınları gerekli Hukuk Mücadelesini başlatmalı. . .

58
5
yanıtYanıtla
Aaaa:

Bombacıya mı dava açacaklar?

yanıt3
yanıt22
atilla:

cem ayni fikirdeyim derhal avukat tutuup tazminat davasi acilsin

yanıt17
yanıt4
hussam:

burası türkiye ne beklersin ankaradaki patlamada sabah olunca millet yaralı bir genç bulmadımı?

45
4
yanıtYanıtla
KILICTAROGLU:

akp, nin zulmünden usandim artik, yunan vatandasi olup, atinada yasamak istiyorum.

30
11
yanıtYanıtla
kalp:

adam kalp krizi geçirmiş olayla ne alakası var

1
39
yanıtYanıtla
AKPLİ:

YAZIK YA NE HAYATLAR SÖNÜYOR ÇOK GARİP BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ HAK YOK HUKUK HİÇ YOK

34
4
yanıtYanıtla
Yavrum Deutschland:

Yav akli yetenler iki laf etsinler böyle bir olay yasaniyor insallah masallahla cezayla kapatilacak bir olay degildir. Bu büyük bir SKANDALDIR Türkiyeye karsi yapilmis KOCAMAN bir ayiptir iki cocuk babasiz kaliyor bir bayan genc yasinda dul kaliyor birileri bu sorumsuzlugunun cezasini ceksin hemde misliyle

34
1
yanıtYanıtla
vesta:

Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça

21
3
yanıtYanıtla
Tayyipci:

Takdiri ilahi demek lazım olacağı varmış. Çok da büyütmemek lazım.

5
18
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title