Haberler

İstiklal Caddesi'nde LGBT'li Gruba Polis Müdahale Etti

Güncelleme:

İstiklal Caddesi ara sokaklarında 'LGBT Onur Yürüyüşü' için toplanmak isteyen LGBT'li gruba, polis müdahale etti. Yapılan gözaltılar sırasında ilginç görüntüler oluştu.

İstanbul Valiliğinin yasak kararının ardından "Onur Yürüyüşü"nü iptal eden, ancak Beyoğlu'nun ve İstiklal Caddesi'nin her sokağında bulunma kararı alan LGBT'lilere polis müdahale etti.

HDP BİNASINA LGBT BAYRAĞI ASILDI

'LGBT Onur Haftası' kapsamında yapılmak istenen yürüyüşe İstanbul Valiliği geçen hafta izin vermemişti. Sosyal medyadan yapılan çağrılar üzerine bu hafta da yürüyüş için organize olmaya çalışan gruplar İstiklal Caddesi ve ara sokaklarda toplanmaya çalıştı. Eylemciler, Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) ve Halkların Demokratik Kongresi (HDK) binalarına LGBT bayrakları astı. Bir süre sonra asılan bayraklar polis tarafından kaldırıldı.

POLİS BOYALI MERMİ ATTI

Bayrakların kaldırılmasına tepki gösteren grup İstiklal Caddesi üzerinde slogan atmaya başladı. Bunun üzerine polis ile eylemciler arasında kovalamaca başladı. Eylemciler İstiklal Caddesi'nde İmam Abbas Sokak'a kaçtı. Burada slogan atmayı sürdüren gruba polis boyalı mermilerle müdahale etti. Polisin müdahalesiyle eylemciler ara sokaklarda kaçarak dağıldı.

Yapılan gözaltılar sırasında ilginç görüntüler oluştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstiklal Caddesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

ELAZIĞLI:

Lut kavminin torunları çağdaşlık adı altında bize neyi kabullendirmek istiyorlar. . Helak olacaksınız inşallah. . Bizden uzak gidin şeytanınızdan bulun. .

75
11
yanıtYanıtla
abdulcabbar:

hdp lilerin hepsi gerçöekten lgbt lidir iyi biliyorum çok var doğuda gizli deyil açıktan bol bol yapıyorlar yakında batıdan doğuya turizm patlaması yaşanacak

20
46
yanıtYanıtla
ÇÇ:

FOTOLARA BAKIYORUM POLİSLERDEN DAHA ERKEKSİ BU YÜRÜYÜŞ YAPANLAR POLİSLER DAR KOT HEPSİNİN AYAĞINDA NE YAPSINLAR MAAŞ GÜNLERİNİ DOLDURUP ÜLKEYE HİZMET ETTİK DİYORLAR İST POLİSLİK YAPIYORLAR SAVUNMASIZ İNSANLARA GÜCÜ YETİYOR BUNLARIN ANCAK HADİ SIKIYORA DOĞYA GİTSİNLER GİTMEZLER İSTİFA EDERLER ÇOĞU

16
45
yanıtYanıtla
ÇÇ:

POLİSLER DAHA FAZLA ŞEYE BENZİYOR GİZLİ OLAN ŞEYLERDEN BUNLARDA DAR KOTLAR GİYMİŞ UTANMADAN HEPSİ GİZLİ ŞEY BUNLAR HEPSİ

yanıt0
yanıt1
ÇÇ:

ÜLKEYİ SEVMİYORSAN DEFOL GİT BAŞKA YERDE ANIR SANA KEMİK ATAN OLDUMU BEN GÖRDÜĞÜMÜ YAZDIM AKP Lİ CAHİL YOBAZ

yanıt1
yanıt3
Mehmet:

Zaten gücünüz anca onlara yeter bir de eylem yapan işçilere. Ama terörist olsa kaçacak delik ararlar.

11
39
yanıtYanıtla
istanbul:

Naletl Demokratlar. naletli çagdaşlar naletli laikler,

32
15
yanıtYanıtla
Biat mi asla!:

Allah belani versin senin . . . . .

yanıt8
yanıt7
ANALIZ:

Allah (Celle Celaluhu) bu sapkın insanların belasını versin yahu bu ne hayasızlık bunlar resmen zivadan çıkmışlar. Şimdi bu kutsal Ramazan ayında şu yaptıklarına bakın bu şerefsizlerin. Sizlere sesleniyorum ey bende Müslümanım diyenler eğer sizde şu internetden tepkinizi koymaz iseniz onları işediği künahlara ortaksınız. Bunlar LUT kavmi ey millet yakındır helak olmamız.

33
4
yanıtYanıtla
Kars kürt:

Ey turk gencligi :)

10
26
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title