Haberler

İstikbal, Almanya'daki 6'ncı Mağazasını Hamburg'da Açtı

Güncelleme:

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yurtdışı mağazalaşma operasyonu dahilinde yeni mağazasını Hamburg'da faaliyete geçirdi.


Almanya'daki 6'ncı mağazasını Hamburg'da açan İstikbal, 2014 sonuna kadar Almanya'da 3 mağaza daha açmayı hedefliyor.

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. İstikbal, Batı Avrupa'nın en önemli pazarlarından Almanya'daki 6'ncı mağazasını Hamburg'da açtı. Avrupa'nın en büyük mobilya üreticisi olan ve 2023 yılında dünyanın en büyük 3 mobilya üreticisinden biri olmayı hedefleyen İstikbal, 2014 sonuna kadar Almanya'da 3 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor. Türkiye'de ve yurtdışında toplam 1000'den fazla mağazada hizmet veren İstikbal, franchise tipi yapılanma ile faaliyete geçen Hamburg mağazasında 1.250 metrekarelik teşhir alanıyla toplam 1.450 metrekarelik alanda hizmet verecek.

Avrupa'nın en büyük mobilya üreticisi olarak mağazalaşma atağına hız verdiklerini belirten Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, "Dünyanın her yerinden tüketicilerimizle ürünlerimizi buluşturuyoruz. Hamburg'da açtığımız mağazamız ile Almanya'da 6 mağazaya ulaştık. Yakın zamanda Dortmund'da bir mağaza açmayı hedefliyoruz ve bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Almanya, Batı Avrupa'nın önemli pazarlarından bir tanesi. Bunun yanında Avusturya, Belçika, Danimarka, İsviçre ve Fransa'da açılacak mağazalarımızla da bu bölgeye daha da yatırım yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstikbal Almanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title