Haberler

İşte Ünlülerin Özel Sırları

10 Ünlü Kendi 10 Sırrrını Anlattı..

10 ÜNLÜ KENDİ 10 SIRRRINI ANLATTI..

NEHİR ERDOĞAN

1. Epey yaramaz bir çocukmuş. İki yaşındayken beşinci kattan, dört yaşındayken hareket halindeki arabadan düşmüş. 2. İzmir'den İstanbul'a üniversiteyi kazanınca gelmiş. 3. Evrim Akın, çok yakın arkadaşlarından biri. 4. Yazı yazmayı çok seviyor. 5. En çok canlandırmak istediği karakterlerden biri, Lara Croft. 6. Hayatın keyfini puzzle yaparak, film izleyerek, kitap okuyarak, sevdiği insanlarla sohbet ederek, bowling oynayarak çıkarıyormuş. 7. Kendinden büyük erkeklerden hoşlanıyor, yaşıtı erkeklerle anlaşamadığını söylüyor. 8. Ergenlik döneminde, yaşıtlarına göre en geç o gelişmiş. Sınıfta en son regl olan da Nehir'miş! 9. Eskiden günlük tutuyormuş. Daha çok mutsuz olduğu zamanlarda yazıyormuş. 10. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu.

NİL KARAİBRAHİMGİL

1. Çocukken inanılmaz yaramazmış! Herkesi ısıran, koltuk üzerinde zıplayan, sürekli şikâyet edilen bir çocukmuş:) 2. Tam bir kitap kurdu. Çok fazla İngilizce kitap okuyor. 3. Kendiyle dalga geçmeyi seviyor. 4. Çocukken, her gün kendiyle ilgili değiştirilmesi gerekenler listesi çıkarırmış! 5. Amacı, müzikle stand-up yapmak! 6. 'Bütün Kızlar Toplandık' şarkısındaki gibi bir kızlar grubu yok. 'O şarkıdaki kızlar grubu benim içimdeki kızlar grubu' diyor. 7b. Sabahları çok sıkı bir kahvaltı yapıyor. Çünkü ondan sonra bir daha yemek yemeyi unutabiliyormuş! 8. Üniversitede uluslararası ilişkiler bölümünde okumuş. 9. Kendini faks makinesi olarak görüyor. Şarkılar bana kalıp halinde geliyor, sonra sayfaların makineden çıktığı gibi içimden çıktığını hissediyorum diyor. 10. Pilates yapıyor.

EMRE AYDIN

1. Müzisyen olmasaymış, edebiyatçı olurmuş. 2. En uzun ilişkisi 3 sene sürmüş. 3. Yeni bir ortama girdiği zamanlarda hemen adapte olamayanlardan.. Çekingen bir yapısı var. 4. 'Biraz melankolik, biraz dağınık, biraz da gerçekçiyim' diyor. 5. Hayattaki en büyük korkularından biri, yanlış anlaşılmak. 6. Emre'ye göre, aşk acıtır ve mutlu aşk yoktur. 7. Köpekleri ve atları çok seviyor. Köpeği yok, ama ata binmekten büyük keyif alıyor. 8. Şu ana kadar izlediği filmler içinde en etkilendiği Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak. 9. En beğendiği yerli kadın sesi Özlem Tekin. 10. 'En büyük zevkim şiir okumaktır' diyor. En sevdiği şairler Edip Cansever, Cemal Süreyya ve Turgut Uyar!

HAYKO CEPKİN

1. Profesyonel müzik yaşamına 1997 yılında klavyeci olarak başlamış. 2. Hayattaki en büyük korkusu, ellerini kaybetmekmiş! 3. Biraz sıkıntılı bir tip. 'Herhangi bir şeye canım sıkılınca kendimi buhranlara sokarım' diyor. 4. Stresli olduğu zamanlarda, piyanosunun başına koşuyor. 5. İkinci albümü için 'şiddet içerikli hafif batı müziği' diyor. 6. Ermeni asıllı bir Türk vatandaşı olan Hayko, kilise müziğini çok seviyor. 7. 9 sene evvel beline kadar saçları varmış! 8. 'The Crow' filmine aşırı bir düşkünlüğü var, hatta vücuduna dövmesini bile yaptırmış. 9. İngilizce albüm çıkarmak ve yurtdışına açılmak gibi bir hayali olmayan tek sanatçı. 10. En iyi arkadaşı maNga'dan Ferman ve rap müziğin sevilen isimlerinden Ege Çubukçu!

CEZA

1. Her tarz müzik dinliyor. Şebnem Ferah da, Orhan Gencebay da... 2. Çabuk sinirlenen, yufka yürekli biri. 3. Şarkıcılıktan çok daha önce, oyunculuk hayalleri varmış. 4. Televizyonda genellikle belgesel izliyor. 5. Boş zamanlarında söz yazıyor, playstation oynuyor. 6. En çok düet yapmak istediği isimler Mos Def, Sticky Fingaz, Das efx! 7. Gerçek ismi Bilgin, ama evde babası bile ona artık Ceza diyormuş. 8. Hayat felsefesine gelince: Savaşa karşı, özgür yaşamak istiyor, doğanın yok olmasını istemiyor. 9. Korku, gerilim ve fantastik tarzda filmler izlemeyi çok seviyor. 10. Arada sırada konserlerde şarkı sözlerini unutabiliyor. Ama unuttuğu yerde doğaçlama yapıyor.

DAĞHAN KÜLEGEÇ

1. 18 Ekim 1978 tarihinde doğan Dağhan, tipik bir Terazi burcu. 'Dengeliyim, dengesizim, Teraziyi ben tutuyorum yani' diyor. 2. Dağhan, ünlü karikatürist, oyuncu ve yazar Altan Erbulak'ın da yeğeni. 3. En büyük hayali, hayatını anlatan bir sit-com yazmak ve oynamak. 4. Takım tutmuyor. 5. Mitolojik hikâyeler ile biyografi kitapları okumayı çok seviyor. 6. Gecce hayatını hiç sevmiyor. 7. Çok fazla televizyon izliyor. Yabancı sit-com'lar ile History Channel ve National Geografic kanalları favorileri arasında. 8. Eve gittiği zaman hemen radyoyu açıyor. Sevmediği tek müzik tarzı 'bööö' diye bağıran metal! 9. Vücudunda tam beş tane dövmesi var. 10. Ufak bir çocukken, bakkaldan sakız çalmış.

YASEMİN ERGENE

1. Yasemin(in ikiz kardeşi var: İsmi, Tahir! 2. Çok duygusal biri! Bu huyunu biraz törpülemesi gerektiğini söylüyor. 3. Küçüklüğünden beri oyuncu olmayı istiyormuş, ama başka bir meslek seçme durumunda kalsa, avukatlığı seçermiş. 4. Tekirdağlı olan Yasemin, şivesini düzeltmek için Can Gürzap'tan diksiyon dersleri almış. 5. 15 yaşındayken, Elite Model Look yarışmasına katıldı ve ilk 10'a kaldı. 6. 2003 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda da ilk 10'da yer aldı. 7. Mütevazı bir hayatı var. Lüzumsuz yere para harcamayı da hiç sevmiyor. 8. Güzelliğinin sırrını, doğal olmasına bağlıyor. Makyajın arkasına sığınmayı sevmiyor. 9. Çok zor aşık oluyor. 10. Modayla arası pek yok. 'Moda bana yakışandır' diyor.

MEHMET GÜNSUR

1. Ergenlik döneminde oyunculuk kadar, müzikle de ilgilenmiş. Dawn adlı grupta şarkı söylemiş. 2. Modellik yaparken çok zorlanıyormuş. 3. En beğendiği oyuncular: Yelda Reynaud, Nejat İşler, Güven Kıraç ve Olgun Şimşek. 4. Evli ve Ali adında bir oğlu var. 5. Marmara Üniversitesi reklamcılık bölümünde okumuş olmasına rağmen, reklamcılıkla ilgili hiçbir şey yapmamış. 6. 28 yaşındayken, bir arkadaşıyla birlikte yazdığı kısa film senaryosu ile İtalyan Kültür Bakanlığı'nın açtığı yarışmada ödül kazanmış. 7. Tek bir role ya da tek bir işe konsantre olamıyor, olabildiğince değişik işler yapmak istiyor. 8. Yakışıklılığı olduğu kadar tembel de. 9. Hayatta katlanamadığı şey saygısızlık. 10. Star kompleksi yok! 'Metro, otobüs, taksi... Bunlar hayatımda olacak şeyler' diyor.

SELEN SEYVEN

1. Ezel Akay'ın yeğeni. 2. Annesi Özbek, babası Yugoslav. 3. Şu anda Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro öğrenimine devam ediyor. 4. Kendini hiç güzel bulmuyor. Bir tek burnunu beğeniyor. 5. Seksi kız olarak anılmak istemiyor 'şirin' olmayı tercih ediyor. 6. Tilbe Saran, Zuhal Olcay ve Sumru Yavrucuk hayranı. 7. Kısa süreli ilişkileri sevmiyor, 'İlişkilerim hiç kısa ömürlü olmadı. Biri 1.5 sene, diğeri iki sene sürdü' diyor. 8. Bugüne kadar arkadaşlarından çok fazla darbe yemiş. 9. Hayvanları çok seviyor. Sarıyer'de bir hayvan çiftlikleri varmış. 10. Eğer aşık olursa, karşısındaki kişinin önemli olmadığını, gerçek hayatta da, dizideki gibi bir hademeyle olabileceğini söylüyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title