Haberler

    İşte Trabzonspor-Fenerbahçe Maçının Hakemi / Eurosport Özel

    Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan zorlu karşılaşmanın hakemini Eurosport.com Türkiye açıklıyor.

    Süper Lig'n 23. haftası önemli bir karşılaşmayla kapacak. 10 Mart Pazartesi saat 20:00'da oynanacak olan Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşması hem tansiyonu hem de önemi açısından ligin kritik virajlarından biri olarak nitelendiriliyor. Son haftalarda yaşanan hakem hataları dolayısıyla bu maçı yönetecek olan isim de merakla bekleniyor.

    Eurosport.com Türkiye geçtiğimiz hafta görev yapan hakemleri açıklayarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Daha önce de derbilerde düdük çalacak olan hakemler Eurosport.com Türkiye tarafından ilk kez duyurulmuştu. Haftanın hatta sezonun en önemli karşılaşmalarından biri olan Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasında düdük çalaca olan hakemi de Eurosport.com Türkiye Haber Müdürü Alper Aslan açıklıyor.

    O isim belli oldu


    Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun en çok dikkat ettiği maçlardan biri olan mücadelenin hakemi merak konusuydu. MHK bu karşılaşmaya ligin tecrübeli ve güvenilir hakemlerinden biri olan Bülent Yıldırım'ı atamayı planlıyor. MHK'den sızan haberlere göre Bülent Yıldırım konu hakkında bilgilendirildi ve kısa süre içinde konu kendisine de tebligat edilecek. Bu hafta Kayserispor-Kayseri Erciyesspor arasında oynanan karşılaşmada düdük çaklan Yıldırım Trabzonspor- Fenerbahçe maçını bir aksilik olmazsa kesin olarak yönetecek.

    Diğer ihtimaller imkansız


    MHK'de konuşulan diğer isim ise mete Kalkavan oldu. Ancak gerek akrşılaşmanın atmosferi gerek Kalkavan'ın yardımcılarının yeteri kadar tecrübeli olmayışı ibreyi sadece Bülent Yıldırım'a çevirdi. Cüneyt Çakır'ın bu hafta Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçını yönetmesi bu ihtimali de ortadan kaldırdı. Fırat Aydınus ise geçtiğimiz haftalarda üst üste hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe maçlarında düdük çaldı. Barış Şimşek'in Trabzon doğumlu, Yunus Yıldırım'ın da cezalı olması dolayısıyla bu maçı yönetme ihtimalleri kalmadı. Halis Özkahya ve Mustafa kamil Abitoğlu isimleri ise hiç gündeme bile gelmedi.

    Yardımcı tecrübesi


    Böylelikle MHK'nin yaptığı toplantıdan Bülent Yldırım kararı çıktı. Pazartesi günü oynanacak olan dev karşılaşmanın hakemi de büyük bir aksilik çıkmadığı sürece Bülent Yıldırım olacak. MHK'nin çarşamba günü Bülent Yıldırım ismini açıklaması bekleniyor. Yıldırım'ın yardımcılıklarını da Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Maçın diğer yardımcı hakemleri ise MHK'nin yapacağı son toplantıdan sonra belli olacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Merkez Hakem Kurulu Trabzonspor Fenerbahçe Eurosport Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title