Haberler

Survivor All Star'da Pascal Nouma Elendi

Güncelleme:

Survivor All Star'ın 6 Mayıs akşamı yayınlanan bölümünde adaya veda eden isim, Ünlüler takımından Pascal Nouma oldu.

'Survivor'da kim elendi?' sorusunun cevabı dün akşam cevap buldu. TV 8'in heyecanla takip edilen yarışması Survivor All Star'da elenen isim çok şaşırttı. Sms oylamasında 1. Serenay çıktı. Survivor All Star'dan elenen isim ise Pascal Nouma oldu.

SON 10 YILIN EN İYİLERİ YARIŞIYOR

Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All star'a veda eden isim belli oldu. Konseyde çıkan sonuçlara göre bu hafta adaya veda eden isim Ünlüler Takımı'ndan Pascal Nouma oldu.

3 İSİM OYLAMAYA KALDI

Ada konseyinde Ünlülerden Hakan'ın ismi, diğer isimler Pascal Nouma ve Doğukan oldu. Oylamada sonuncu olan Pascal Nouma adaya veda etti. Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu. Konseyde çıkan sonuçlara göre bu hafta adaya veda eden isim Ünlüler Takımı'ndan Pascal Nouma oldu.

Kaynak: Acunn.com / Spor

Pascal Nouma Star Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

gs limobilWeb@haberler.com:

Nerve aydin igrencsin

34
16
yanıtYanıtla
Silopideki BozkurtMobil-IOS:

Hasan adamdır..

14
20
yanıtYanıtla
maceracimobilWeb@haberler.com:

Anil ve kin dolu Merve den o kadar nefret ediyorum attiklari fitne bumerangi döndü ve kendi adamlarini vurdu pascal gitti.Hakan gibi tam bir Survivorcunun gitseydi programdaki herkese kufur edecektim neyseki halk fitneci dedikoducu agzindan ates sacan merve ve zehir sacan anil i gordu.

20
10
yanıtYanıtla
.....mobilWeb@haberler.com:

Serenay gibi karektersiz ve her defasında anne konusunda duygu sömürüsü yapan birine halk nasıl sms atar anlamıyorum yazıklar olsun

16
13
yanıtYanıtla
MuradMobil-IOS:

Anıl gitmeliydi, çalışma yok bişey yok. Uyanık ekmek elden su gölden, hemen gitsin sinsilik yapıyor

24
3
yanıtYanıtla
SuatMobil-IOS:

Dogru secim,sira Berna Anil mervede,Merve Anil hep dedikodu,Hep baskalarini kötüle,Insan hicmi baska bisey konusmaz,Baskalarina Sinsi derler,Ama hep kendileri arkalarindan konusur ,is cevirir,kazdigi kuyuya kendileri düsecektir Insa Allah Anila Merve sinsileri.Ünlülerde Hakan Dogukan samimmi,Serenayda öyle görünüyor.Anil Merve Sinsinin önde gideni,Berna zaten.Noumanin yalanlarina bile ortak.

21
6
yanıtYanıtla
EN DOĞRUSUMobil-IOS:

Pascal yaşlanmış gücü yok artık

19
3
yanıtYanıtla
EN DOĞRUSUMobil-IOS:

Yani...Performansı yetmiyor ,,Pascal yaşlanmış

15
1
yanıtYanıtla
Ege Mobil-IOS:

Dogukan Sen is yaparsin? Berna yazarsin,konseyde anil dersin. Karakterin bu kadar arkadas.acunda kendi kafasina gore her hafta kafasina gore birinci cikartiyor. Ben noter filan inanmiyorum. Annem icin ,Annem icin bravo serenay:)))))

4
12
yanıtYanıtla
MaraşlıMobil-IOS:

Merve birinci olmak için dişini biledi serenayı söylicekti serenay birinci cıkınca işler değişti. Sıra anılda dogukanın söylediklerinde haklıydı. Dün paskalın gitmesine acayip sevindim.

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title