Haberler

    Galatasaray Podolski'nin Yerine Adem Büyük'ü Düşünüyor

    Güncelleme:

    Galatasaray, sezon sonunda takımdan ayrılacak Lukas Podolski'nin yerine Kasımpaşa'da forma giyen Adem Büyük'ün transferini planlıyor.

    Sezon sonunda Lukas Podolski'ye veda edecek olan Galatasaray yönetimi, hücum hattına en az iki takviye yapmaya hazırlanıyor. Sabah Gazetesinde yer alan habere göre Teknik direktör İgor Tudor'un yedek kulübesi için düşündüğü forvet alternatifinin Kasımpaşa'nın yıldızı Adem Büyük olduğu öğrenildi.

    1 NUMARAYA YAZDI

    Karabükspor'u çalıştırdığı dönemde Adem'i takibe alan teknik direktör Tudor'un, yeni sezon planlamasında Kasımpaşalı futbolcuyu listenin bir numarasına yazdığı kaydedildi.

    Hücum hattında, ileri üçlüde göbekte ve iki kanatta görev yapabilen Adem Büyük'ün kulübüyle olan sözleşmesi 2018'de bitiyor. Galatasaray'ın Donk ve Eren Derdiyok transferlerinde iyi ilişkiler kurduğu Kasımpaşa ile sezon sonu Adem için masaya oturması bekleniyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Lukas Podolski Galatasaray Adem Büyük Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title