Haberler

İşte Kayahan'ın Kavga Çıkartan Mirası

Güncelleme:

Kayahan'ın iki tarafı karşı karşıya getiren mirası Gömeç'teki meşhur Gönül Köşkü ve apartman dairesi, bankada bir miktar nakit para, tekne ve 2 arabadan oluşuyor.

Beste Açar'ı, babası Kayahan'ın eşi İpek Açar ile karşı karşıya getiren miras belli oldu. 3 Nisan'da ölen Kayahan'ın ilk evliliğinden olan kızı Beste Haravon'un açtığı veraset davası ile patlak veren miras krizi giderek büyüyor.

BESTE AÇAR'IN İDDİALARI GERÇEK ÇIKMADI

Babasının mal varlığının belirlenmesi için dava açan Haravon, mahkemeye sunduğu dilekçede İpek Açar'ın babasının ölümünden önce ortak hesaplarından yüklü miktarda para çektiğini öne sürmüştü. Açar ise avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada söz konusu iddianın gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

KAYAHAN'IN MİRASI NE KADAR?

Kayahan'ın iki tarafı karşı karşıya getiren mirası Gömeç'teki meşhur Gönül Köşkü, yine Gömeç'te bir apartman dairesi, bankada bir miktar nakit para, tekne ve iki arabadan oluşuyor.

KİM NE KADAR ALACAK?

Kayahan, mirasının 8'de 3'ünü büyük kızı Beste'ye, 8'de 3'ünü küçük kızı Aslı Gönül'e, 8'de 2'sini ise eşi İpek Açar'a bıraktı.

"ŞARKILARIM İPEK'İN"

Usta sanatçı 1999 yılında Nuriye Akman'a verdiği röportajda "Şarkılarımı İpek'e bıraktım" demişti.

Kayahan aynı röportajda kızı Beste'yi de mağdur etmeyeceğini belirterek "Beste'nin maddi problemi yok. Çünkü ben hayattayım, öldükten sonra da olmayacak." açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gömeç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (39)

MUTLULUK.:

DEDESİ YAŞINDAKİNE İPEK AÇAR YILLARCA BOŞUNA MI SABRETTİ BU ADAMA? ELBETTE PARA İÇİN. NEYMİŞ KAYAHAN''A AŞIKMIŞ. . . KAYAHAN ÜNSÜZ , BEŞ PARASIZ, SIRADAN BİRİ OLMUŞ OLSAYDI ACABA İPEK AÇAR BIRAK AŞKI, TEK KELİME SOHBET EDER MİYDİ KAYAHAN''LA? GEÇİN BUNLARI ARTIK. . HER ŞEY MADDİYATA BAKAR. PARAN VARSA YAKIŞIKLISIN, PARAN VARSA GÜZELSİN. . GERİSİ HİKAYE. HA, PARA MUTLULUK GETİRİR Mİ? SANMIYORUM. . BİR İNSAN BİR SABAH GÜL YAPRAĞINDAKİ ÇİY DAMLASINI GÖRÜNCE DE MUTLU OLUR. MUTLU OLMAYI BİLMEK AYRI BİR ŞEY.

63
5
yanıtYanıtla
Hulya:

Ipek acara laf etmeyin kadin hic cizgisinden sasmadi hep saygili edepli bi es oldu kayahana cok hanimefendi bi kadin

37
3
yanıtYanıtla
xxx:

ne olsu hangisini götürebilidi oteki tarafa ibret olsun sana ali Ağaoğlu biraz kendine çeki duzen ver

35
0
yanıtYanıtla
KAYAHAN BABANIN CEVİZLERİ:

MAL VARLIĞI BU KADARSA GİTTİ İPEĞİN GENÇLİĞİ. VAH Kİ VAAAH. . . . SADECE YEDİĞİ YANINA KALDI :)

13
16
yanıtYanıtla
banane dinli dinsizden:

Diger paralar nerde bu az kabul etmem

27
0
yanıtYanıtla
PinaraMobil-IOS:

Ipek acar taktir edilecek bir kadin her zaman ifetili oldu ve hep esinin yaninda sevgi dolu gozlerle bakti olene kadar o bakislari ayniydi

20
0
yanıtYanıtla
küçük sıpa:

benim Babam çok zengin gönül köşkünüde alacak, içine ipeğide atacam verecem kırbacı verecem kırbacı. . .

4
15
yanıtYanıtla
YARAMAZ MISTIK:

kisa yoldan para nasil kazanilir, , sabaha kadar onu düsünüyorum, , varmi bir bilen, , banada ögretsin, ,

15
0
yanıtYanıtla
Yalan:

Bu kadar az bir servet ile hayati gecirecek birine benzemiyordu yalandir

13
0
yanıtYanıtla
bora:

kızı aslında kendi eksik karakterini göstermiş, yani demek ki kendi babasının hesabından para çekmeyi aklından geçirmiş ki üvey annesini de aynı şey ile itham ediyr

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title