Haberler

    İşte Fener'deki Sakatların Son Durumu

    Fenerbahçe Doktoru Burak Kunduracıoğlu, sakatlığı bulunan sarı-lacivertli futbolcular hakkında açıklamalarda bulundu.

    Fenerbahçe Futbol Takımı Doktoru Burak Kunduracıoğlu, sakatlığı bulunan sarı-lacivertli futbolcular Caner Erkin, Raul Meireles, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül, Bruno Alves ve Mert Günok'un durumları hakkında bilgi verdi.

    Kunduracıoğlu, FBTV'ye yaptığı açıklamada, A Milli Takım'ın İzlanda maçında sakatlanan Caner'in durumunun her gün daha iyiye gittiğini belirterek, şunları kaydetti:

    "Caner'in milli takımda rakip oyuncu tarafından talihsiz bir şekilde ayağına basıldı. Bunun sonucunda da o bölgede bir kanama ve ezilme oldu. Ezilme hem yumuşak dokuda hem de kemikte oluştu. Kemik yapıda ve yumuşak dokuda ödem meydana geldi. Başparmağın altında iki tane bağ var ve onların ikisi de kısmi zarar görmüş. Futbolcumuzun tedavisine başladık. Oyuncumuz her gün daha iyiye gidiyor."

    Kunduracıoğlu, bilek kemiğinde çatlak oluşan Gökhan Gönül'ü hazır hale getirmek için çalıştıklarını vurgulayarak, "Gökhan Gönül'ün bileğindeki kemikte bir çatlak vardı. Kemiğin tek tarafında olan bir çatlaktı bu. Tedavisini yapıyoruz ve oyuncumuzu hazır hale getiriyoruz" diye konuştu.

    Meireles'in arka adalesinde 2. derece kısmi yırtık olduğunu hatırlatan Burak Kunduracıoğlu, Portekizli oyuncunun tedavisine başlandığını, özel program uyguladıklarını aktardı.

    Sezon öncesinde ameliyat edilen ve uzun süredir takımdan ayrı kalan Egemen Korkmaz'ın kıkırdak iyileşmesinin iyi yönde olduğunu kaydeden Kunduracıoğlu, "Egemen Korkmaz, 4-6 haftalık bir süreç içinde takımla birlikte çalışmalara başlayabilecek seviyeye gelecektir. Bundan sonraki süreçte kuvvetlenme ve kondisyon tutmaya yönelik çalışmalar yapılacak" ifadelerini kullandı.

    Ay-yıldızlı takımın İzlanda maçında baldırına darbe alan Mehmet Topal'ın antrenmana veya maça çıkmasına engel bir sıkıntısı bulunmadığının altını çizen Kunduracıoğlu, takımla çalışmalara başlayan Bruno Alves'in ise durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

    Burak Kunduracıoğlu, bel spazmı olan kaleci Mert Günok'un tedavisinin yapıldığını ve genç kalecinin iyi durumda olduğunu sözlerine ekledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Egemen Korkmaz Raul Meireles Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title