Haberler

İşte Büyükşehir Spor Liglerinin Şampiyonları

Güncelleme:

Büyükşehir Spor Ligleri final müsabakalarıyla sona erdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 12 ilçedeki ilköğretim okulları arasında gerçekleştirilen Spor Ligleri yapılan final müsabakalarıyla sona erdi. Masa Tenisi, Satranç ve Atletizm Branşlarında gerçekleştirilen Spor Ligleri'nin final müsabakaları da oldukça çekişmeli anlara sahne oldu. Öğrenciler okulları adına yarıştıkları müsabakalarda rekabetin yanı sıra sporun kardeşlik ve barışa yönelik anlamını en güzel örnekleriyle ortaya koydu.

MASA TENİSİ BRANŞININ ŞAMPİYONLARI

Üç branşın final müsabakaları 17-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Masa Tenisi branşının final müsabakaları İzmit Seka Sporcu Eğitim Merkezi'nde yapıldı. Zorlu mücadele sonunda erkeklerde Çayırova Reysaş Ortaokulu birinci, Conkbayırı Koleji ikinci, Çayırova Mustafa Necati Ortaokulu da üçüncü oldu. Branşın bayanlar grubunda ise Conkbayırı Koleji birinci, Çayırova Reysaş Ortaokulu ikinci, Çayırova İstiklal Ortaokulu ise üçüncü oldu.

SATRANCIN ŞAMPİYONU GÖLCÜK HİSAREYN İ.Ö.O

Satranç Branşının final müsabakaları ise geleceğin Kasparovlarını ağırladı. İzmit Hasan Gemici Spor Salonu'nun evsahipliğinde yapılan satranç branşı final müsabakasında şampiyon Gölcük Hisareyn İlkokulu oldu. Satranç branşının ikinciliğini Özel Atafen, üçüncülüğünü ise derince Alparslan İlkokulu elde etti.

ATLETİZM BRANŞININ YILDIZLARI

Renkli ve çekişmeli anların yaşandığı Atletizm Ligi'nin de final müsabakaları İzmit Atletizm Pisti'nde gerçekleştirildi. 4 ayrı kategoride ve iki ayrı yaş grubunda gerçekleşen müsabakalarda, 11-12 yaş grubundaki öğrenciler 100, 600, uzun atlama, fırlatma top ve 4 x 100 bayrak yarışlarında mücadele verdi. 13-14 yaş grubunun mücadele verdiği yarışlarda ise 100 metre, 200 metre, 800 metre, uzun atlama, gülle atma ve 4 x100 kategorileri yer aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çayırova Gölcük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title