Haberler

'İşte Benim Stilim' Ünlüler Bomba Gibi Geliyor

Güncelleme:

Ocak ayında ekranlara gelecek olan İşte Benim Stilim Ünlüler'de Serenay Aktaş, Asena, Merve Aydın, Gizem Hatipoğlu ve Simge Tertemiz gibi tanıdık isimler yer alacak.

Ocak ayında ekranlara gelecek olan İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 kadrosu yarışmacıları açıklandı.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu'nun bulunduğu reyting rekortmeni programda yarışacak olan ilk isimler belli oldu.

İşte Benim Stilim Ünlüler kadorsu şu şekilde açıklandı:

Survivor 2014 ve Survivor All Star'da yarışmacısı Serenay Aktaş,

Survivor All Star finalisti Merve Aydın,

Ütopya'dan yarışmacısı Kurretülayn Matur,

Survivor ve Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Hatipoğlu,

Nil Karataş,

Mehtap Yılmaz,

Asena,

Simge Tertemiz,

JÜRİ ÜYELERİ de DEĞİŞMİŞTİ

Ayrıca Nur Yerlitaş'ın yerine Neslihan Yargıcı, Kemal Doğulu'nun yerine ise Hakan Akkaya'nın getirileceği söylendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Simge Tertemiz Serenay Aktaş Nur Yerlitaş Merve Aydın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Gereksiz:

Acun ılıcalı nın şimdiye kadar yapmış olduğu programların hepsi gereksizdir maksat millete eğlence lazım bide ünlüleri zengin etme. hadi yapsana bakalım ödüllü bilgi yarışması hep sizmi kazanacaksınız birazda vatandaş kazansın.....................

70
3
yanıtYanıtla
ASABİ:

BU PROĞRAMI SEYREDENLER YA HİÇ AKLINIZ YOKMU? KOSKOCA İNSANLAR TELEVİZYONDA SAÇMALIKLAR YAPIYOR VE SİZ BUNLARI İZLİYORSUNUZ BU TOPLUM İYİCE DEJENERE OLDU HER ŞEYİN TURŞUSU ÇIKTI

24
1
yanıtYanıtla
Tarafsız:

Susun bi be salaklar sizin zevkiniz yok ben erkek olmama rağmen izliyorum ve acununda programlar ını beğeniyorum ayrıca dürbünlü denilen salak bn onun cenazesinede giderim ona duada ederim malll oyle diyerek dahada cok günaya giriyon

1
18
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

tüm kamuoyuna sesleniyorum, bu acun ilicali öldügünde, onun namazini hicbir kimse kilmasin, hicbir kimse ona dua etmesin, bu adam din düsmanimidir nedir yahu, .

12
3
yanıtYanıtla
Ali KemalMobil-ANDROID:

Giyinme degil soyunma yarismasi. halki enayi yerine koyuyorlar. en acisi da kanal sahibi acunun, ummetin lideri diye anilan erdogan ile yakinligi.

9
2
yanıtYanıtla
cccsarsıntıccc:

talk show survior biri bizi gözetliyor işte benim stilim vs islam ahlakından uzaklaşma özenti sosyetik yaşama kaderine isyan dağılan aile yapısını oluşturuyor allah topunun belasını versin gavur gibi yaşıyoz islam ahlakından uzaklaştık yakındır başımıza bela 3. dünya savaşı çok yakın bu mutlak olacak kuşatılacaz

9
0
yanıtYanıtla
Yazik:

Ulan abazalar surusu . . sayenizde bu culsuz , iki lafi bir araya getiremeyen acun paraya para demiyor.

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

en iğrenç programmm

7
0
yanıtYanıtla
EN BERBAT PROGRAM BENCE.:

KENAR MAHALLE PROGRAMI. . . HALKLA ALAKASI YOK. . . .

6
0
yanıtYanıtla
Özel HarekatMobil-ANDROID:

Acun şunları maaşa bağla ya sayende yolda yüzüne bakmayacaz insanlar ünlü oldu

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title