Haberler

İşte Benim Stilim'in Şampiyonu Yeşim Aydın Oldu

Güncelleme:

Öykü Serter'in sunduğu İşte Benim Stilim yarışmasında büyük final yapıldı. 6 sezondur devam eden yarışmanın 2016 birincisi Yeşim Aydın oldu.

İşte Benim Stilim 2016'da bu hafta final heyeacanı vardı. Yarışmanın finalinde 7 isim arasında kıyasıya yarış vardı. Finale kalan ve büyük para ödülünü kazanmaya yakın olan yarışmacılar Yeşim Aydın, Bahar Candan, Yağmur Taktaş, Meral Avcı, Selay Topçuoğlu, Ayşan Ojagverdiyeva ve Tuğba İldiz son kez podyumda yürüdü.

KAZANAN İSİM BELLİ OLDU

İşte Benim Stilim finali ile ekranlara geldi. Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda;, Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye'nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarıuştı ve kazanan belli oldu. İşte Benim Stilim'de bu hafta büyük final heyecanı yaşandı. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen İşte Benim Stilim yarışma programı bu hafta büyük finalde kazanan isim belli oldu.

100 BİN LİRAYI YEŞİM AYDIN ALDI

Dün gece 7 isim İşte Benim Stilim de kazanmak için jürinin karşısına çıktı. İşte Benim Stilim finaline kalan ve büyük para ödülünü kazanmaya yakın olan yarışmacılar Yeşim Aydın, Bahar Candan, Yağmur Taktaş, Meral Avcı, Selay Topçuoğlu'ydu.

BAHAR CANDAN'DAN ŞOK SÖZLER

Hakan Akkaya ise Bahar'ın ağlamasına sinirlendi ve Bahar'ın ağlamaya devam etmesi durumunda yorum yapmadan puanını vereceğini böylece ekranda daha az duracağını söyledi. Bahar ise ekranda az görünmenin umurunda olmadığını söyledi.İvana Sert, Bahar'a kendisini sevip sevmediğini sordu, Bahar ise sevmiyorum dedi.

Bahar Candan bu sözlerin ardından İşte Benim Stilim'i kazanan isim olarak Yeşim Aydın anons edilince şoke eden bir davranış sergiledi. Yeşim Aydın'ı kutlamadığı gibi arkasını dönen Bahar Candan 10 saniye içinde stüdyoyu ve yayını terketti.

YEŞİM AYDIN KİMDİR?

İşte Benim Stilim birinciliğinin açık ara favori ismi olan Yeşim Aydın 21 yaşında. Yeşim Aydın'ın daha önce çalışma hayatı olmasına rağmen belirli bir mesleği yok. Bilim kurgu filmlerini seven Yeşim Aydın, Bahar Candan ile olan kavgaları ile işte benim stilimde çok konuşuldu.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Akkaya Öykü Serter Ivana Sert Aydın Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

VATANDAŞ:

SEVİMSİZ BİR KIZ YEŞİM

3
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ayşenurda aynı tarzdı bu kızda ne anladık saçmalıyorlar bazen

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title