Haberler

İşte Adım Adım Paris Saldırısının Gerçekleşme Anı

Güncelleme:

İngiliz Dailymail gazetesi tarafından hazırlanan krokide, kanlı Paris saldırısının nasıl gerçekleştirildiği adım adım anlatılıyor.

Tüm dünya dün Fransa'nın başkenti Paris'te Charlie Hebdo dergisine düzenlenen terör saldırısıyla sarsıldı. Paris'te üç terörist yazı işleri toplantısı yapılırken dergi binasını bastı ve Paris'i kana buladı. Saldırıda 12 kişi yaşamını yitirdi, 4'ü polis 10 kişi yaralandı. Saldırının ardından Dailymail gazetesi bugünkü sayısında saldırının nasıl gerçekleştiğine ilişkin bir kroki yayınladı.

12 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Fransa'da yayınlanan mizah dergisi Charlie Hebdo'ya saldırı düzenlendi. Olay yerinden gelen ilk bilgilere göre otomatik silahlarla gerçekleşen saldırıda 2'si polis 12 kişi hayatını kaybetti. Ölenler arasında derginin genel yayın yönetmeninin de olduğu öğrenildi.

ARAÇ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Fransız polisi saldırganların kaçarken kullandığı aracı daha sonra terk edilmiş halde buldu. Polis arabada saldırganların kimliğini öğrenebilmek için kriminal inceleme başlattı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Charlie Hebdo Fransa Paris Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

KartalMobil-IOS:

Peygamber efendimize kötü söz eden,Tövbe haşa alay eden,dalga gecen zaten öbür Dünya'da hesap verecekti,kısmet buguneymis kısmet....simdi geride kalan arkadaşları bu olayın karikatürünü yapar...bu seferde biz güleriz...

25
8
yanıtYanıtla
ELTÜRKOmobilWeb@haberler.com:

Avrupanın en korkak milleti fransızlardı.terih bunu böyle yazar arastırın bakın.şimdi fransada korku hakim.korkunun ecele faydası yok.akıttığınız kanların hesabını vereceksiniz.bu daha başlangıc.to be cont.bekleyin.

23
7
yanıtYanıtla
Adem:

bu olayı dar çerçeve ile bakarsak müslümanlar 12 insanı öldürdü. geniş çerçeve ile bakarsak fransa islamfobiyi yaymak için 12 vatandaşını öldürdü. . .

28
1
yanıtYanıtla
Ne yazıkı topluma kötü örnek olunuyor allah islah etsinMobil-IOS:

Ben tüm insanlara yapılan saldırıları lantlıyorum herkim olursa olsun dını dili mezhebi ırıkı ne olursa olsunnn

13
13
yanıtYanıtla
MURATT:

İnsan öldürmek günah, dine saldırmak günah, yıllar önce fransadaki elçilerimize saldırıp öldürenleri korumak günah, thy bürolarını basıp vatandaşlarımızı öldürmek günah, asala gibi terör örgütlerine destek olmak günah, yıllardır Türkiyenin çektiği lanet pkk teröristlerini ülkenizde barındırmak destek olmak günah, binlerce insan çıkarlarınız için ölürken görmezden gelmek günah. , soykırım vardır diye yalan söylemek günah, asıl soykırım yaptığınız Cezayirlilerin birgün gelip size silah sıkmaları günah. Haa birde başlattığınız büyük projenin alt yapısını hazırlarken birkaç zavallıyı kurban etmek günah

19
6
yanıtYanıtla
Edip çakarMobil-IOS:

Efendimiz için can alınır can verılır..o kadar bu suıkast ta emegı gecen herkesın elıne saglık

18
7
yanıtYanıtla
YUSUF72:

HER GÜN TÜRKİYE, IRAK, AFGANİSTAN VE SURİYE''DE ONCA İNSAN ÖLÜRKEN, AB, BM, NATO, ABD, VS. VS. NEREDEYDİ? ALLAH BÜTÜN İSLAM ALEMİNİ BATININ ŞERRİNDEN KORUSUN.

17
3
yanıtYanıtla
ugurmobilWeb@haberler.com:

Aha bu sefer hangi ülkeye girecekler acaba. 11 eylülü tezgahlayıp Irak Afganistan girmişlerdi şimdi hangi müslüman ülkenin canını yakacaklar.

16
3
yanıtYanıtla
artvin:

nice müslüman kardeşlerimiz çocuklarımız katledilirken hiç bir avrupa ülkesi kınama yapmıyor bizim kardeşlerimizi katledenleri besleyenlerde avrupa ülkeleri o yüzden nice öldürülen o kadar insan varken bu kişilere üzülecek halim yok atalarımızın dedi gibi keser döner sap döner misali

18
1
yanıtYanıtla
Kirsehirli ümitMobil-IOS:

Fransa serefsiz ce sadece müslümanlara hep kötü yayin yapti karsiligi daha agir olsaydi güzel olurdu

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title