Haberler

İstanbulspor'un Yeni Merkezi Beylikdüzü

İstanbul şehrinin ismini taşıyan tek takım olan İstanbulspor, spor faaliyetlerini artık Beylikdüzü’nde sürdürecek.

İstanbul şehrinin ismini taşıyan tek takım olan İstanbul spor, spor faaliyetlerini artık Beylikdüzü'nde sürdürecek.

Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde dün gerçekleştirilen lansman ile artık İstanbulspor tüm spor faaliyetlerini Beylikdüzü'nde gerçekleştirecek. Gerçekleştirilen lansmana, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulspor Kulübü Başkanı Ömer Sarıalioğlu, İstanbulspor kulüp yöneticileri, futbolcuları, eski futbolcuları ve çok sayıda Beylikdüzülü futbolsever katıldı. Lansman sonunda yapılan iş birliği hakkında bilgi veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

"BEYLİKDÜZÜ İLE İSTANBULSPOR BÜTÜNLEŞTİ"

İmamoğlu, İstanbulspor'un sadece bir kulüp olmadığını belirterek, "Bana göre çok önemli bir değer. Dünyada İstanbul'un yerini hepimiz biliyoruz. Çok önemli bir şehir. Türkiye için önemli bir şehir. Bu İstanbul'un ismini taşıyan tek kulüp İstanbulspor. Beylikdüzü, İstanbul'un bir parçası ve daha büyük bir parçası olma yolunda devam ediyor. Biz bu tarihi buluşmayı onun için ayarladık. Tabii İstanbulspor Başkanı'na, vakıf üyelerine bu buluşmaya verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yani artık İstanbulspor Beylikdüzü'nde. Beylikdüzü İstanbulspor bütünleşti ve İstanbul'un önemli bir merkezi oldu. Bu marka değerini de tamamlayacak olan sportif manada faaliyetlerini yürütecek değerli bir kulüp var. 100 yıla yakın tarihi var. Çanakkale Savaşı'nda bütün öğrencilerini şehit vermiş ve renklerini o siyah matemle beraber, sarının birleştirilmesiyle oluşan tarihi bir kulüp. Bugünkü adıyla İstanbul Erkek Lisesi'nin öğrencilerinin ve öğretmenlerinin kurduğu nadir kulüplerden bir tanesi" dedi.

"HER MAÇI BİR ŞÖLENE DÖNDÜRECEĞİZ"

Bundan sonra sporun centilmenlik adına, Fair-play adına, bir ilçe olmak istediklerini vurgulayan İmamoğlu, "İstanbul'un girişinde İstanbul'un boğalarının anıtı olsun istiyoruz. İstanbul'da Beylikdüzü'ne herkesin gelmesi gereken bir Fair-play mekanı olsun. Orada centilmenliğin ne anlama geldiği, tarihi dokularının nasıl değerli olduğunun hissedildiği bir ortam olsun istiyoruz. Birçok projemiz var. Her maçı bir şölene döndüreceğiz. Sporda biliyorsunuz centilmenlik son dönemde maalesef sıkıntı. Maç denilince akla çok kötü şeyler geliyor. Düşmanlık geliyor, insanların bir birine hakaret ettiği ortamlar akla geliyor. İstanbul Beylikdüzü'nde İstanbulspor ile beraber bu centilmenlik ruhunun var olduğu, hakim olduğu bir ortamı oluşturacağız. Dolayısıyla sadece bir futbol takımının Beylikdüzü'ne gelişi değil bu süreç. Çok değerli bir markanın, İstanbulspor'un Beylikdüzü ile buluşması. Biz bunun adını böyle tanımlıyoruz. Gelecek günlerde Beylikdüzü'nde spor adına sadece futbol değil amatör branşların tamamı adına çok güzel anları Beylikdüzü ve İstanbul halkına sunacağız. Buradan bunun sözünü veriyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ekrem İmamoğlu İstanbulspor Beylikdüzü Spor Haberler

title