Haberler

İstanbullu Taksiciler, 22 Eylül'de Kontak Kapatacak

Güncelleme:

İstanbullu taksiciler, Taksi Çağrı Merkezi adlı projeyi protesto etmek amacıyla 22 Eylül'de kontak kapatacak.

Taksiciler, "Taksi Çağrı Merkezi" adlı projeyi protesto etmek amacıyla 22 Eylül'de kontak kapatacak. Türkiye Taksiciler Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, Taksi Şoförleri Derneği ve Birleşik Taksi Şoförleri Derneği'nin de desteğiyle başlatılan imza kampanyasında, 5 bin imzaya ulaşıldı. İmzalar, konvoy halinde gelinerek, 22 Eylül Pazartesi günü saat 15.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sunulacak. Taksiciler, imzaların sunumu öncesinde düzenleyecekleri kontak kapatma eylemiyle ihaleye tepkisini dile getirecek.

İMZALARI ERDOĞAN'A DA SUNACAKLAR

İmzaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da sunacaklarını belirten Türkiye Taksiciler Vakfı Güneş Taş, "Amacımız haksız bir ihaleyle projenin İsrailli bir firmaya verilmesini protesto etmektir. Sektörümüzde tekelleşme istemiyoruz. Taksici dostu olduğunu her ortamda dile getiren Cumhurbaşkanımızdan bu haksızlığı gidermesi için destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İhalenin haksız şekilde İsrailli bir firmaya verildiğini savunan Taş, ihale esnasında taksicilerin görüşüne başvurulmadığını kaydetti.

"TAKSİ ULAŞIMI SEKTÖRÜNDE TEKELLEŞME İSTEMİYORUZ"

İstanbul'da 17 bin 500 taksi ile ulaşıma ve İstanbul halkına hizmet ettiklerini anımsatan Taş, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Özellikle İSPARK gibi dev bir kuruluşun şaibeli bir ihale süreciyle tek yüklenici olarak İsrailli firmadan hizmet almak için anlaştığını ilgili firmanın web sitesinden duymak taksici esnafı olarak bizleri yaralamaktadır. Bu kampanyayla amacımız belediye tarafından teknik yeterliliğe sahip yerli ve yabancı firmaların da lisans alarak serbestçe bu işi yapmalarıdır. Bu sayede rekabet artacak kalite gelecek, taksici esnafı ve müşterisi kazanacaktır. Taksi ulaşımı sektöründe tekelleşme istemiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız taksici dostudur, yaşanan süreci hem kendisine anlatacağız hem de topladığımız imzaları sunacağız. Biz devletimiz ve milletimiz için varız."

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türkiye Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (4)

TRAKYALI:

ya evet cumhurbaşkanı köprüyü geçene kadar herkesin dostudur ona lafımız yok hadi bakalım hoppa yallah maŞALLAH

7
6
yanıtYanıtla
Vatan Sever:

bizim ''one minute'' ne oldu??

7
4
yanıtYanıtla
Korsana evet:

Bende korsan taksiye destek mitingi düzenliycem. . . . Dünyanın hiçbir yerinde taksi plakası sahtekarlığı yok. İsteyen herkes eğitimini alır ve taksicilik yapar. Devlet devlet olsa bu mafyacılığı bitirir. ama kime söylüyorsun,

9
0
yanıtYanıtla
gül:

KARDAŞIM YENİ TÜRKE tıcarı tasi yandı taksi pılakamızı elımızde alacaklar yandaş ve akrabay peşke çekecekler YENİ TÜRKENIN ZİHNETI BUnları bir türkeyı yeseler gözlerı doymaz herşey ortada

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title