Haberler

İstanbul Valisi'nden Berkin Elvan Tweetine Büyük Tepki

Güncelleme:

İstanbul Valisi Mutlu, hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölümüyle ilgili tweet attı. Vali'nin mesajına sosyal medyadan çok sert tepki geldi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 17 Aralık operasyonunun ardın görevden alınan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'la birlikte Gezi Parkı'na müdahale günlerinin en çok tartışılan iki isminden biriydi.

Mutlu, 16 Haziran 2013'te, Okmeydanı'nda, ekmek almak için çıktığı evinden gaz fişeğiyle başından yaralanan ve bugün hâlâ failleri bulunamayan Berkin Elvan cinayetinin ardından duygularını sosyal medyadan paylaştı.

Mutlu: 'Hayata tutunmak için uzun süre mücadele eden Berkin ELVAN'ı kaybettik. Allah'tan rahmet, muhterem ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim.'

TEPKİ ALDI

Vali Mutlu'nun bu tweet'i yazmasıyla birlikte sosyal medyada yoğun bir tepki dalgası başladı. Berkin Elvan'ın İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun amiri olduğu polislerin attığı biber gazı kapsülü ile vurularak öldürüldüğünün hatırlatıldığı tweet'lerde, "başsağlığı dileyerek, insanların acılarını deşmemesi" yazıldı.

Valinin bu tweet'i yazdığı sırada Okmeydanı Devlet Hastanesi önünde Berkin için bekleyenlere de polis biber gazı ile müdahale etti.

Yazılan Twitter mesajlarında Berkin'in adını anmakla ancak sorumlularından hesap sorulması yönünde hiçbir adım atmamakla suçlanan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun yanı sıra, dün babasını arayarak "geçmiş olsun" diyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e de tepkiler gösterildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Berkin Elvan Okmeydanı İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (104)

cmcngzmaslak@hotmail.com:

ulenn angutoviçlerr 14 yasındkaı bır cocugun demokrasi adı altında taslarla sopalarla devletın sneı benı korumaya calısan masum polisiyle çatısmaya gelen vatanhaınlerının arasında ne işi var.hak hukuk bu şekilde aranamaz.bunların yaptığı tamamıyle eşkiyalık.yınede mekanı cennet olsun.

81
118
yanıtYanıtla
yilmazyilmaz_gsli@hotmail.com:

Yazıklar olsun sana insanlar öldükten sonra devlet kimin için var AHMAK

yanıt0
yanıt0
Katillleerburakmur@gmail.com:

yinede sana insan muamelesi yapıyorum geri zekalı.O bahsettiğin eşkiyalık 17 aralıktan sonra kiev de ki gibi ayaklanıp hırsızları evlerinden alıp meydanlarda assa idik olurdu...

yanıt0
yanıt0
Atilla Cenkamigo007@hotmail.de:

lan yalaka anana sor bakalim kac yasinda evlenmis,

yanıt0
yanıt0
CanAcill@hotmail.com:

Eşek olarak doğacakmışsın fakat son dakikada insan görünümünde doğmuşsan ne dim daha sana

yanıt0
yanıt0
AYHANnesih-16@hotmail.com:

bu çocuğun ölümüne sebep polis değilmi siz çapulcular hiç suçlu değilsiniz polisi kışkırtıp o çocuğun ölümüne sebep oldunuz size destek versin vermesin olaylarla ilgisi olsun olmasın hepiniz suçlusunuz hiç bir polis hiç bir insan o yaştaki çocuğa bunu yapmaz sebep olanlar utansın

63
109
yanıtYanıtla
AYHANnesih-16@hotmail.com:

birde adam öldürseydiniz sebep olduğunuz yetmiyor gibi birde cenazeden acaba nasıl bir ayaklanma çıkarırız peşindesiniz hükümeti protesto edeceksiniz ya sizin için her yol mubah

yanıt0
yanıt0
CIRAKbirolcelik@web.de:

SIZLER MALSINIZ MILLETIDE MALYERINE KOYUYORSUNUZ INTERNETTE AC IZLE COCUGUN NEKADAR VIDEOSU VAR EKMEK BAKKAL HIKAYESINI GECECEKSIN RÜZGAR EKEN FIRTINA BICER BU DÜNYANIN HERYERINDE AYNIDIR YINE DIYORUM KESKE OLMASAYDI O COCUK DAHA TAZE BIR FIDANDI YAZIK OLDU AMA HERGÜN KINLE NEFRETLE DOLDURURSAN OLACAGI BUDUR BÜTÜN SUC ANA VE BABASININDIR COCUKLARININ ÖLÜMÜNE ONLAR SEBEP OLMUSTUR OYLE BIR DURUMDA GERKIRSE BIRHAFTA EKMEK YEMEM COCUGUMU YINE DISARI SALMAM O EKMEK FIRIN BAKKAL SONRADAN UYDURULMUS SENARYO BIRAKIN INSANLARI APTAL YERINE KOYMAYI

56
115
yanıtYanıtla
DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARmaiden@h:

VAY ADİ ŞERREF YOKSUNU SENİ...YORUMA BAK...HAYSİZ HAYASIZ İFFETSİZ ÇIRAK...EVLAT ACISI TATMAMIŞ İİBLİS...

yanıt0
yanıt0
ahmet yalçındizeleridizerim@hotmail.com:

onun sebebi Yahudilerle almanlarla toplanan dinsiz imansız serefsizlerdir polis degldr polis kime biber gazı atarken bu çocuğa denk geldi suçlu onalrdır polisinde isi olmazdı orda

99
49
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title