Haberler

Vali Mutlu: Gençliğinizi Bana Verin Valiliği Size Bırakayım

Güncelleme:

Büyükşehirde Genç Olmak konulu konferansa katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Gençliğinizi bana verin valiliği bırakayım." dedi.

Vali Hüseyin Avni Mutlu, Bayrampaşa'da Büyükşehirde Genç Olmak konulu konferansa katıldı Mutlu, gençlere, "Ben şu anda size İstanbul Valiliğimi teslim etmeye hazırım. Ancak bana gençliğinizi vermek kaydıyla." diye seslenirken var mı bu alışverişe giren sorusuna gelen "Evet" yanıtı Mutlu'yu kahkalara boğdu. 

GENÇLİK KONFERANSINA KATILDI

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Yücel Çakmaklı Kültür Salonu'nda düzenlenen 'Büyükşehirde Genç Olmak' konulu konferansa katıldı.

"KENDİNİZİ YENİLEYİN VE BİLGİNİZİ TAZELEYİN"

Konuşmasında, gelecekle ilgili tavsiyelerde bulunan Vali Mutlu, gençlerden sürekli olarak kendilerini yenilemelerini ve bilgilerini tazelemelerini istedi. Öğrencilerden huzurevlerine ve hastanelere giderek yaşlıları ziyaret etmelerini isteyen Mutlu, "Hayata olumlu bakın. Sağlığınızı koruyun. Bunun için ziyaret etmeniz gereken yerleri gidip görün. Bunu yaşam biçimi haline getirip arkadaşlarınızla bu ziyaretleri gerçekleştirin." diye konuştu.

VALİLİĞİ BIRAKMA ŞARTINI AÇIKLADI

Gençlere zamanın değerini anlatan Vali Mutlu, "Zaman su gibi geçiyor. Şu anda sahip olduğum makam itibariyle söylüyorum, şimdi değişme imkanımız olsun ve ben şu anda size İstanbul Valiliğimi teslim etmeye hazırım. Ancak bana gençliğinizi vermek kaydıyla." diye espri yaptı.

KAHKAYA BOĞAN YANIT GEÇİKMEDİ

Vali Mutlu'nun, Böyle bir alışverişe girecek kimse var mı şeklindeki sorusuna salonda bulunan bazı gençlerin 'Evet' şeklindeki yanıtı ise, Mutlu'yu kahkahaya boğdu. 

GEZİ'DEKİ 5 SAATLİK O GÖRÜŞMEYİ YAZACAK

Hüseyin Avni Mutlu, konuşmasının ardından gençlerin sorularını yanıtladı. Gezi Olayları sırasında Dolmabahçe'de eylemcilerle yaptığı 5 saatlik görüşmeye değinen Vali Mutlu, "Onları ben davet ettim. Bana kızdıkları halde geldiler. Ben o dönemde çok kızılan bir valiydim, halen daha bana çok kızanlar da var. Bana kızmış olmalarına rağmen gelmeleri benim için çok değerlidir. Ben uzaktan kızılması yerine yan yana gelinerek kızılmasından yanayım. O gece orada çok güzel şeyler ve önemli anekdotlar oldu. Bir gün bunları bir kitap haline getirirsem, yazabilirim." dedi. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu Yücel Çakmaklı Bayrampaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

VATANDAQŞinfo@yahoo.comm:

ALMADIKLARI İNSANLARIN GELECEĞİ KALMIŞTI ONU DA İSTEDİLER. YUUUUUUUUUH BUNLARA.

10
12
yanıtYanıtla
serbülent sertopser23@yahoo.com:

Valilik makamı için feda edilen onca değerleri bir kenara bırakıp gece gündüz siyasi iradenin ve egemenlerin eli eteğini öpüp titreyerek koltuk sevdası uğruna heba edilen gençlik ve enerji için artık çokkk geç

6
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title