Haberler

İstanbul'un kalbinde NO1'in ayrıcalıklı spor dünyası ile tanışın!

Güncelleme:

Bebek'te, sporun odakta olduğu bir yaşam tarzını hedefleyen NO1, kişisel spor koçu eşliğinde fonksiyonel dersleri, fitness, boks, pilates ve outdoor etkinlikleri ile küçükten büyüğe herkese hizmet veriyor.

En önemli özelliğini ev ortamında, kişisel spor koçu eşliğinde birebir hizmet vermesinden alan NO1, müşterilerine spor yaparken salonda kendi müziklerini dinleme ve spor sonrası içecekleriyle manzaralı balkonun keyfini çıkarma imkanı sunuyor.

No1 Personal Training Studio, uzman fitness, pilates ve boks/kickboks eğitmenleri ile yalnızca bedensel gelişim odaklı değil aynı zamanda uzman beslenme danışmanından doğru beslenmeyi hedef alan özel diyet programlarıyla sporseverlere sağlıklı yaşamla ilgili her türlü hizmeti bir arada topluyor. Egzersiz programınıza en uygun şekilde hazırlanan beslenme programı ile beslenme alışkanlıklarınızı kontrol altında tutabilecek, spor beslenmesi ve diyet konusunda yardım alabileceksiniz.

Kişisel spor koçu eşliğinde gerçekleştirdiği fonksiyonel dersler ile birlikte aletli pilates, hamile pilatesi ve üyelerin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda outdoor etkinlikleri spor merkezinin ders programları arasında yer alıyor.

Kurucusu İpek Seviye Gençer, spor merkezinin çıkış nedeninin kendi ihtiyacından doğduğunu söylüyor; İstanbul'da sporla ilgili tüm ihtiyaçların tek bir merkezde toplandığı açılış ve kapanış saatleri esnek olan, müşterilerine hizmet verirken çocuklarını da ihmal etmeyen bir spor merkezi…Gelecekte anne ve çocukların birlikte katılabileceği jimnastik dersleri ile birlikte çocuklar için yoga ve jimnastik workshopları planlayan Gencer, açık hava antrenmanları ve orman koşularına da yer vermek istiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title