Haberler

İstanbul Tüyap Kitap Fuarın'da Ahmet Ümit Fırtınası

Güncelleme:

Gaziantep'in Kültür Elçisi Ahmet Ümit'e kitap fuarında büyük ilgi.

Bu yıl 33. Düzenlenen Tüyap İstanbul Kitap Fuarı'nda Gaziantepli ünlü yazar Ahmet Ümit'e hayranları büyük ilgi gösterdiler. Ülkenin önde gelen yazarlarının katıldığı fuara İstanbul ve çevresiden çok sayıda okur akın etti.

Yazarlara kitap imzalatmak isteyenlerin kuyruklar oluşturduğu fuarda en büyük ilgi Gaziantepli yazar Ahmet Ümit'e oldu. İmza zamanından saatler önce gelerek kuyruklar oluşturan Ahmet Ümit hayranları yazardan imza alabilmek için uzun süre ayakta beklediler. Toplumun her kesiminden, özelikle gençlerden oluşan okur kitlesi, Ahmet Ümit'in imza standına gelmesiyle heyecanlandılar. Kitap fuarının kapanışına kadar kitaplarını ünlü yazar Ahmet Ümit'e imzalatamayan okurlara jest yapan yazar Ahmet Ümit fuarın kapanmasının ardından son okuyucunun kitabını imzalayana katar stanttan ayrılmadı. Nesilden nesile kitapları sevilerek okunan Ahmet Ümit i yalnız bırakmayan hayranları arasında dikkat çeken torununu getiren dedeler, kardeşlerini getiren genç kızlar, aileler ve toplumun bütün kesimlerinden okurlar Ahmet Ümit'e kitap imzalatmak ve hatıra fotoğraf çektirmek için adeta bir birleriyle yarıştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title