Haberler

Bodrum'da Çıldırtan Trafik! İstanbullular Oraya Akın Etmiş

Güncelleme:

Ramazan Bayramı tatili 4 güne çıkınca tatilciler yollara düştü. Bu sabah itibariyle Bodrum-Turgutreis karayolunu kullananlar 8 kilometrelik mesafeyi 1.5 saatte aşabildi.

Bayram tatilini fırsat bilen İstanbullular şehri terk ederken saatlerce süren trafiğe neden oldu. İstanbul trafiği bu sabah yoğunluk yaşamazken şehri terk eden sürücülerin birçoğu Bodrum'da ortaya çıktı.

Bayram tatili için Bodrum'a gelenler kentin girişinde trafik kabusu yaşamaya başladı. Tatilciler, bu sabah saat 10.00'da, Bodrum'u Turgutreis Mahallesi'ne bağlayan 18 kilometrelik yolun; Yokuşbaşı, Gümbet, Konacık, Bitez ve Ortakent Yahşi Mahalleleri'ne kadar olan 8 kilometrelik bölümünü tam 1 buçuk saatte aşabildi.

Adım adım ilerleyen araçlardan bazıları tali ve ara sokakları tercih etti. Erken saatlerde 5 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

ERKEN GELENLER DE TRAFİK KABUSUNU YAŞADI

Eşi ve iki çocuğu ile birlikte bayram tatili için Ankara'dan gelen 45 yaşındaki edebiyat öğretmeni Selma Avcı, "2 buçuk saatte İzmir'den geldik ama 1 buçuk saatte 8 kilometrelik yolu aşamadık. Üstelik burası şehir merkezi değil duble yol, bayramın ilk günü yakalanmamak için erken geldik. Trafik kabusuna yine yakalandık." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgutreis İstanbul Bodrum Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Ibillerli:

Evinizin BODRUMU büradan daha rahat, cünkü Trafik yok, gürültü yok, stres yok, kalabalik yok.

2
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Bu yolun trafik ışık düzeninde çok büyük sorun var. Bayramdan önce de böyleydi. Sıkışmaması mümkün değil. Acilen ışıklar kaldırılıp, yayalara üst geçit yapılıp, yol ışıksız transit yola çevrilmeli. Yoksa daha çok çile çekilir.

2
0
yanıtYanıtla
Harun:

Bumu lan bodrum bakımsız gibi görünüyor belediye başkani yatiyor heralde o yol kenarının hali ne öyle köy yolu gıbı

1
0
yanıtYanıtla
omer:

Kusadasi davutlara gelin sahil on numara hemde bos sakin yer

0
0
yanıtYanıtla
omer:

Kudadasi bos her kez bodruma ggidince kilitlendi DAVUTLARA GELIN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title