Haberler

İstanbul Sosyal Medyada Artık Daha Güçlü

İstanbul'u dünyada daha fazla görünür kılmak amacıyla düzenlenen '#oneistanbul' Instagram yarışması ödül töreni addresistanbul'da gerçekleşti.

İstanbul'u dünyada daha fazla görünür kılmak amacıyla düzenlenen '#oneistanbul' Instagram yarışması ödül töreni addresistanbul'da gerçekleşti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) işbirliğiyle tarihi, kültürel, doğal güzelliklerle dünyanın gözbebeği olan İstanbul'u dünyada daha fazla görünür kılmak amacıyla geçen yıl sosyal medyada başlatılan oneistanbul yarışmasının kazananları addresistanbul'da düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. Geçen yıl nisan ayından itibaren instagramda @oneistanbul hesabı aracılığıyla yürütülen kampanyayla İstanbul'u, sosyal medyada fotoğrafları en çok paylaşılan şehirler arasında üst sıralara çıkarmak hedefleniyor. #oneistanbul ve #istanbul hashtag'leriyle bugüne kadar 270 binden fazla fotoğraf paylaşılırken, @oneistanbul hesabının takipçi sayısı ise 55 bine yaklaştı.

Etkinliğe katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un güzelliklerini dünyanın başka bir yeriyle mukayese etmek mümkün değildir. İstanbul'un tanıtılmasına büyük katkı sağlayan bu yarışmada ödül alan herkesi tebrik ediyorum, bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İstanbul Ticaret Odası ve   ICVB Başkanı İbrahim Çağlar ise, konuşmasında İstanbul'un güzelliklerinden ve oneistanbul'un gördüğü ilgiden bahsederek "İstanbul'un karakterinde paylaşmak vardır. 'How to İstanbul' platformu üzerinden başladığımız dijital alanda İstanbul'un tanıtılması adımlarına 'Oneistanbul'la devam ediyoruz. Bu kapsamda; 'Oneistanbul Guide Mobil Uygulaması'nı hazırladık. Şehri gezerken zamanı en verimli şekilde kullanmak isteyenler için 'Oneistanbul Guide; İstanbul'u gezmenin en iyi yollarını en kolay şekliyle gösteriyor. Ayrıca uygulama içerisinde, özel olarak hazırlanmış 8 rota ve birbirinden güzel 54 noktaya da yer verildi." dedi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Instagram Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title