Haberler

    İstanbul Sokakları Dizisi 1. Bölüm Fragmanı ile Ekrana Kilitledi - İzle

    Show TV'nin merakla beklenen iddialı dizisi "İstanbul Sokakları"nın tanıtım fragmanları yayınlandı.

    Show TV'nin merakla beklenen iddialı dizisi "İstanbul Sokakları"nın tanıtım fragmanları yayınlandı.

    Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Faruk Teber'in yaptığı "İstanbul Sokakları" dizisinin senaryosunu ise Zülküf Yücel ve Zehra Yücel kaleme alıyor.

    Show TV'de yayınlanacak İstanbul Sokakları dizisinin başrollerini; Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda ise Derya Alabora, Mehmet Çevik, Yıldız Kültür, Mine Teber ve Sitare Akbaş yer alıyor.

    GENEL HİKAYE:

    Nazlı doğuştan kalp büyümesi hastalığından muzdarip, 24 yaşında güzeller güzeli bir kızdır. Hastalığının tek çaresi kalp nakli yapılmasıdır. Lakin bu gerçeği bir tek babası bilmekte fakat kızına nakledilecek bir kalp bulamadığı için ona söyleyememektedir.

    Tam da bu sırada bir inşaat şirketinin sahibi olan Fırat'la tanışır. Birbirlerine aşık olurlar. Ancak onların aşkı en acı ve talihsiz olanıdır. Nazlı ve Fırat aşk dolu tek bir gecenin sonunda ayrılmak zorunda kalır. Çünkü Nazlı bir gün önce kalp nakli yapılmazsa öleceğini öğrenmiştir.

    İşte tam da bu anda Nazlı'nın babası Refik'in aklına bir fikir gelir; kızını yaşatmak için katil olmayı göze alacaktır. Hem kendini hem de daha önceden Nazlı'nın durumuna üzülüp kalbini bağışlamış olan patronu Şükriye hanımı öldürmek için bilerek bir araba kazası yapar. Arabanın frenleriyle oynamıştır. Nazlı ikinci bir şans elde etmiş olmanın verdiği heyecanla hemen aşık olduğu adama yani Fırat'a koşar. Oysa ki aşkları daha da imkansız hale gelmiştir. Sonunda kazananı olmayan, acı dolu bir mücadele haline gelir kahramanlarımızın hayatı. ve Nazlı'yla Fırat'ın ölümsüz aşkı geriye kalan tek gerçektir...

    Show TV'nin yeni dizisi İstanbul Sokakları çok yakında izleyicisi ile buluşacak...

    İSTANBUL SOKAKLARI 1. BÖLÜM 3. FRAGMANI

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Zülküf Yücel Faruk Teber Gold Film İstanbul Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title