Haberler

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği Mimarlığa Dışından Bakacak

Güncelleme:

Bu panellerde katılımcı konukların çağdaş mimarlık ve kent hayatı üzerine kişisel deneyimleri ve gözlemlerinin izleyicilerle paylaşılması hedeflenmekte.

İlki 12 Ekim 2015'te gerçekleşecek ve iki ayda bir düzenlenecek "Mimarlık Ve..."adı altındaki paneller serisi ile İstanbulSMD, mimarlık dışındaki alanlarda çalışanlarla mimarlığı ve kentleşmeyi bir arada tartışmaya açıyor.

12 Ekim'de Salt Galata'da gerçekleşecek "Mimarlık Ve...Müzik" konulu panelde Baba Zula grubunun kurucularından Murat Ertel, Bulutsuzluk Özlemi grubunun kurucularından ve aynı zamanda İstanbul SMD üyesi Nejat Yavaşoğulları ve ses enstalasyonları ile de bilinen ve Nekropsi grubunun kurucularından Cevdet Erek panelist olarak katılıyor. Panelin moderatörlüğünü ise İstanbulSMD Yönetim Kurulu üyelerinden, Açık Radyo'da Ahtapot'un Bahçesi adlı müzik programını da hazırlayıp sunan mimar Cem Sorguç yapacak.

İki saate yakın sürecek, herkese açık ve ücretsiz olacak "Mimarlık Ve..." adlı konuşmalar serisinde, ilerleyen aylarda sinema, edebiyat, medya, ekonomi pencerelerinden mimarlığa bakılacak.

Müzik konulu ilk "Mimarlık Ve..." paneli 12 Ekim Pazartesi günü saat 19:30-21:00 arasında Salt Galata'da izlenebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Galata Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title