Haberler

İstanbul Polisi, Bayram Trafiğine Hazır

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Vedat İşleyen, Kurban Bayramı tatili süresince yaklaşık 750 personel, 100 ekip, 30 çekici ve yaya ekiplerle trafikte meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmeye çalışacaklarını bildirdi.

ARİF YAKICI - İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Vedat İşleyen, Kurban Bayramı tatili süresince yaklaşık 750 personel, 100 ekip, 30 çekici ve yaya ekiplerle trafikte meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmeye çalışacaklarını bildirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 9 günlük bayram tatilinde trafikte yaşanabilecek yoğunluğu ve olumsuzlukları engellemek amacıyla gerekli tüm önlemleri aldı.

Tatilini şehir dışında geçirmek için araçlarıyla ve otobüslerle seyahat edecek vatandaşların oluşturacağı trafik yoğunluğunu göz önünde bulunduran yetkililer, İstanbul çıkışlarında güvenli bir trafik ortamı sağlamak ve yoğunluğu azaltmak için tedbirler geliştirdi.

"Trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla çalışma yaptık"

AA muhabirine açıklama yapan İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı İşleyen, bayram süresince 750 personel, 100 ekip, 30 çekici ve yaya ekiplerle trafikte meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmeye çalışacaklarını belirtti.

Trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla çalışma yaptıklarını aktaran İşleyen, "İstanbul istikametinden diğer illere trafiği olumlu şekilde akıtmak istiyoruz. Trafikle ilgili herhangi bir sıkıntı olduğunda, kaza ve arıza gibi durumlarda belli noktalardaki çekicilerimiz hazır olacak. Çekicilerimiz tarafından araçların kaldırılmasını sağlayarak, trafiğin tıkanmasını önlemeye çalışacağız." dedi.

"Araçların bakımı yaptırılmalı, uykusuz yola çıkılmamalı"

Bayramda tatile gidecek vatandaşların kullanacağı 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprülerinin güzergahlarında da tüm önlemleri aldıklarını vurgulayan İşleyen, "E-5 ve TEM otoyolları ile Yavuz Sultan Selim Köprüsüne bağlanan yollarda, köprü giriş ve çıkışlarında, ana arterlerde ve kavşaklarda trafik ekiplerimiz 24 saat boyunca hazır bulunacak. Ekiplerimiz trafiğin akışına her an müdahale edecek şekilde çalışma yapacak." ifadelerini kullandı.

İşleyen, tatilde yola çıkacak vatandaşlara uyarıda da bulunarak, "Vatandaşların, yola çıkmadan önce araçlarının bakımını mutlaka yaptırması gerekiyor. Ayrıca, yola yorgun ve uykusuz çıkmamalılar. Sürücülerin dinlenmiş olarak yola çıkması gerekiyor. Kazaya sebebiyet verilmemesi için bu iki unsura dikkat etmeliler. Tabii ki trafik kurallarına da mutlaka uyacaklar. Özellikle hız, hatalı sollama gibi trafik ihlallerini yapmamaları, emniyet şeridini kullanmamaları gerekiyor." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yavuz Sultan Selim Kurban Bayramı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
title