Haberler

İstanbul Open'da Şampiyon Roger Federer

Güncelleme:

Arjantinli Pablo Cuevas'ı 6-3, 7-6'lık setlerle mağlup eden "Majesteleri" lakaplı Roger Federer, İstanbul Open'da şampiyonluğa ulaştı.

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası final maçında, dünya 2 numarası ve turnuvanın 1 numaralı seribaşı İsviçreli efsane raket Roger Federer, yarı finalde dünyanın 11 numarası ve turnuvanın 2 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov'u geçen dünyanın 23 numarası Uruguaylı Pablo Curvas ile karşı karşıya geldi.

MAÇI 2-0 KAZANDI

Garanti Koza Arena'daki maçta ilk sette çok etkili bir oyun sergileyen Federer, servis vermeden ilk seti 6-3 kazandı. Tiebreak'e giden ikinci sette 4 kez maç puanını kaçıran Federer, zorlandığı tiebreak oyununu 13-11, ikinci seti 7-6, maçı da 2-0 kazanarak şampiyon oldu ve kariyerinin 85. zaferine imza attı.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

1 saat 36 dakika süren maç sonrası Federer büyük sevinç yaşarken, şampiyonluk kupasını alan İsviçreli raket taraftarlara top atmayı ve imza dağıtmayı da ihmal etmedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Grigor Dimitrov Roger Federer Pablo Cuevas İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

BoromiRMobil-IOS:

Federer bir kral lakin yaşlandı :( nadal veya djokovic gibi raketlerde gelseydi işi çok zordu :)

3
1
yanıtYanıtla
..........:

istanbulda olsaydim izlemeye giderdim

3
1
yanıtYanıtla
YAŞASIN ŞAMPİYON MALATYASPOR:

bekle bizi geliyoruz üç İstanbul şampiyon malatyaspor ptt liginde

3
0
yanıtYanıtla
SONUCBELLİYDİZATENmobilWeb@haberler.com:

ADAM SANKİ BOKS MAÇI SUNUYOR NASILDA ABARTMIŞ TÜRK RAKET KAZANSA BU KADAR YIRTMAZ KENDİNİ

2
1
yanıtYanıtla
paramobilWeb@haberler.com:

Gitti para

1
1
yanıtYanıtla
,,,mobilWeb@haberler.com:

Yakisir...

0
1
yanıtYanıtla
tenis ve siyaset Mobil-ANDROID:

hala aptal gibi siyaset pesinde kosan lavuklar. tenis ?? nedir biliyormusunuz siz? ak partiymis oylar hdpye fln gercekten aptalsiniz. bazi insanlar hayatini yaşıyor. spor sinema tiyatro tatil vs. bazisi da boyle cahil cuhela siyaset yapiyor klavye başında. aavrupaliyla farkimiz bu.

0
0
yanıtYanıtla
yok artikMobil-ANDROID:

vay arkadas bunda da siyaset yapiyorsunuz ya helal olsun.hani bi soz vardir ya ayrani yok icmeye tobe tobe. tenisden spordan anlamiosun yorum yapma bari daha iyi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title