Haberler

İstanbul Narkotik Polisi'nden 4 Operasyon

Operasyonlardan biri Fatih'te gerçekleştirilirken, şüphelilerin baskın yapılan evi uyuşturucu imalathanesi gibi kullanması dikkat çekti Yapılan 4 operasyonda ele geçirilen malzeme, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sergilendi Narkotik ekiplerinin yaptığı operasyonların görüntüleri polis kameralarına da yansıdı Haber Habip ATAM İstanbul DHA İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geçen hafta yapılan bir ihbarda.

Operasyonlardan biri Fatih'te gerçekleştirilirken, şüphelilerin baskın yapılan evi uyuşturucu imalathanesi gibi kullanması dikkat çekti

Yapılan 4 operasyonda ele geçirilen malzeme, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sergilendi

Narkotik ekiplerinin yaptığı operasyonların görüntüleri polis kameralarına da yansıdı

Haber Habip ATAM İstanbul DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geçen hafta yapılan bir ihbarda. Bahçelievler ve Esenler'de uyuşturucu satan şüphelilerin bulunduğu belirtildi. Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, belirtilen adrese baskın düzenledi. Esenler'deki adrese yapılan baskınlarda. Z.G. ve F.Ç. adlı kişiler gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, uyuşturucu yapımında kullanılan bazı kimyasallar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden F.Ç. tutuklandı.

EVİ İMALATHANE GİBİ KULLANDILAR

Narkotik polisi tarafından yapılan bir diğer operasyonun çalışması ise 3 ay önce başlatıldı. Yapılan planlı çalışmanın tamamlanmasının ardından önceki gün Fatih'teki bir eve ve Esenyurt'daki bir adrese operasyon düzenlendi. Sentetik Büro Amirliği tarafından yapılan baskınlarda 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evin salonunu imalathane gibi kullandıkları dikkat çekti. Yere serilen yavşan otlarına özel kimyasallar emdirerek bonzai elde eden şüphelerin adreslerinde yapılan aramalarda 19 kilo 900 gram bonzai, uyuşturucu yapımında kullanılan 9 kilo kimyasal sıvı, 50 gram kimyasal toz, 1 para sayma makinesi, 1 tabanca ve 1 havalı silah ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucudan kazanıldığı değerlendirilen 136 bin TL, 38 bin Euro ve 13 bin 600 Dolar paraya da el konuldu. Gözaltına alınan M.O. ve U.İ. adlı kişiler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından bugün Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Yapılan aramalar polis kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, salonda bir muşambanın üzerine serilmiş yavşan otları ve ele geçirilen diğer malzemeler görülüyor. İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'nün yaptığı üçüncü operasyon dün Bahçelievler'de gerçekleştirildi. Bir otomobilde uyuşturucu olduğu ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Yapılan baskınla durdurulan otomobilde 22 kilo 370 gram esrar ve 750 gram bonzai ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan İ.P., İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İ.P.?nin işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edileceği öğrenildi.

SEMAVERDEN AFYON SAKIZI ÇIKTI

Başakşehir'deki bir kargo firmasında risk analizine yönelik çalışma yapan narkotik ekipleri ise, Avustralya'ya gönderilen bir kargo paketini riskli buldu. Paketi açan ekipler, içinde semaver olduğunu belirledi. Semaverin tabanını söken narkotik ekipleri, 1 kilo 843 gram afyon sakızı ele geçirdi. Konuyla ilgili yabancı uyruklu bir kişinin arandığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title