Haberler

Ekrem Dumanlı, Adliyeye Sevk Edildi

Güncelleme:

Zaman gazetesi Genel Yayın Müdürü Dumanlı'nın da aralarında olduğu 3 şüpheli, emniyetten çıkarılarak adliyeye götürüldü.

İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu- Zaman gazetesi Genel Yayın Müdürü Dumanlı'nın da aralarında olduğu 3 şüpheli, emniyetten çıkarılarak adliyeye getirildi İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu kapsamında gözaltında bulunanlardan, aralarında Zaman gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın da olduğu 3 şüpheli, emniyetten adliyeye sevk edildi.Dumanlı ile 2 şüpheli, emniyetten Çevik Kuvvete ait bir minibüsle önce Eyüp Devlet Hastanesi'ne getirilerek, sağlık kontrolünden geçirildi. Dumanlı, hastane girişinde, "Yezidilere teslim olmak yok, demokrasiden ve özgürlüklerden vazgeçmek yok. Allah'a emanet olun, vatan, ülke sağolsun" dedi. Hastanede yaklaşık 15 dakika kalan şüpheliler, daha sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. -

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title