Haberler

İstanbul Merkezli 9 İlde Operasyon! Çok Sayıda İş Adamı ve Bankacı Gözaltında

Güncelleme:

İstanbul merkezli 9 ilde çok sayıda adrese düzenlenen "FETÖ-PDY" yapılanması operasyonunda aralarında bankacıların ve iş adamlarının da olduğu 101 kişi gözaltına alındı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul merkezli 9 ilde gerçekleştirilen operasyonda, 101 kişi gözaltına alındı.

41 BANK ASYA ÇALIŞANI, 45 İŞ ADAMI

Alınan bilgiye göre, Anadolu Örgütlü, Kaçakçılık ve Mali Suçlar Soruşturma Bürosunca FETÖ/PDY'ye "himmet" aktarıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma çerçevesinde, 41 Bank Asya çalışanı, 45 iş adamı ile FETÖ/PDY yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 140 kişi hakkında Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliğince gözaltı kararı verildi.

Sulh Ceza hakimliğinin kararında, şüphelilerin "terör örgütü FETÖ/PDY'ye üye olmak", "terör örgütüne finansman sağlamak", "terör örgütünün propagandasını yapmak" ve "suçtan kaynaklı mal varlığı değerlerini aklama" iddialarına ilişkin soruşturma yürütüldüğü belirtildi.

İSTANBUL MERKEZLİ 9 İLDE OPERASYON

Gözaltı kararı doğrultusunda İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul merkezli Bingöl, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Kocaeli, Ordu, Rize ve Trabzon'da operasyon düzenlendi. Operasyonda, 92'si İstanbul'da 101 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Halit Dumankaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya'nın da olduğu öğrenildi.

Operasyonlar devam ediyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

İstanbul Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (71)

Rize:

Ben AKP den baska Turkiye icin bir tehlike görmuyorum kardesim. . 70 ilde isid''e yapilanmasina göz yuman, 3, 5 sene pkk ya göz yuman, kacak kat cikanin önune yatan, cumhuriyetin kazanimlarini asira asira bitiremeyen ve 23 nisani cocuklara cok gören bir Turk dusmanidir AKP . . Vatan hainidir kendisi. .

18
10
yanıtYanıtla
Rize:

Ben AKP den baska tehlike görmuyorum. . Asil terörist sevici ve Turk milletini sevmeyen , Cumhuriyetin kazanimlarini asira asira bitiremeyen, 23 nisani bile cok görendir tehlike bu ulke icin. . 70 ilde isit yapilanmasina göz yumandir dusman, vatan haini. .

17
10
yanıtYanıtla
DOĞRU:

ASIL SENİN GİBİLERİ TEHLİKELİ AKP ARKASINDA 60 MİLYON KİŞİ VAR KEN SENMİ HAKLISIN KÖR ADAM

yanıt3
yanıt6
KOYUNCUK:

DOGRU 60 MILYON KOYUN VAR ARKASINDA DEVAM EDIN!!!!

yanıt1
yanıt0
Rize:

Dogruya cevap; sen dogruysan ben yanlis olayim kardes. . Sana cene yormam ben. .

yanıt1
yanıt0
yetmaz ama evet:

yetmez ama, yola devammmmm, beraber yürüdük biz bu yollarda. . . .

9
18
yanıtYanıtla
SIDAN:

ULAN HERKESI ÜLKEDE FISLEDINIZ KOMSU BURAKMADINIZ INSALLAH SIZIN SONUNUZ OLUR KOYUNLAR!!!!!

yanıt4
yanıt4
YETMAZ AMA EVET:

ikimiz de hırsızdık, ama birimiz daha fazla, ama birimiz daha usta, ama birimiz daha aç gözlü. . . !!

yanıt2
yanıt0
terörist ahmet türk e ihale verilmesin:

suriye sınırında ki beton işi terörsit ahmet türk ten alınsın

22
0
yanıtYanıtla
Derman:

12 yıl beraber yürüdüler, simdi güc savasına basladılar. . Türkiye akp den kurtulmadan nefes alamayacak. Bu belli oldu. ,

16
5
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title