Haberler

İstanbul İtfaiyesi'nden Survivor'u Aratmayan Yarışma

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı'nın düzenlediği "6'ncı Geleneksel İtfaiye Spor Müsabakaları"nda itfaiyeciler kıyasıya yarıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı'nın düzenlediği "6'ncı Geleneksel İtfaiye Spor Müsabakaları"nda itfaiyeciler kıyasıya yarıştı. Zorlu geçen yarışlar, dünyaca ünlü Survivor yarışmasını aratmadı.

Üç asırdır İstanbullulara gece gündüz demeden hizmet veren İstanbul İtfaiyesi için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı "6'ncı Geleneksel İtfaiye Spor Müsabakaları" düzenledi.



İBB Cebeci Spor Kompleksi'nde düzenlenen yarışmaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, İBB İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Celil Sipahi, Rize Belediyesi İtfaiye Müdürü Uğur Minder, Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci, İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep, İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Yrd. Doç. Dr. Erhan Bakırcı ve çok sayıda itfaiye teşkilatı mensubu katıldı.



Modern istasyonları, araçları ve kahraman personeli ile İstanbulluları güvence altına alan itfaiye mensupları, düzenlenen yarışmada kıyasıya yarıştı.



"MERDİVENLE TIRMANIRKEN YERE DÜŞTÜ"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, geçen yıl düzenlenen yarışmada dereceye giren takımların gösteri şovu ile devam etti. Kule tırmanma parkurunda yapılan gösteri şovu yürekleri ağza getirdi. "4X100 metre" diye belirlenen, itfaiye merdiveniyle koşup yüksek zemine tırmanma parkurunda, bir yarışmacı tırmanırken yere düştü. Olayı hafif sıyrıklarla atlatan yarışmacının imdadına arkadaşları yetişti. Daha sonra ilk yardım ekipleri yarışmacıya müdahale etti.



33 takımının katıldığı zorlu müsabakalar, dünyaca ünlü Survivor yarışmasını akıllara getirdi. Yarışmadaki ekipler, kule ile merdivene tırmanarak, engebeli koşu yollarından geçip, yakılan ateşi söndürdü. Yapılan bu zorlu yarış, Survivor'ı aratmadı.



"İBB İTFAİYESİ, SURVİVOR'DAKİ GİBİ YARIŞTI"

Kıyasıya rekabet ve takım çalışmasını gerektiren "6'ncı Geleneksel İtfaiye Spor Müsabakaları", 4 ayrı kategoride gerçekleşecek. 20 Mayıs'a kadar sürecek olan yarışlarda, dört gün boyunca zorlu parkurları başarı ile tamamlayan ekiplere, dört branşta genel ilk üç belirlenerek madalya ve kupaları verilecek. Genel Klasman 1'incisine ise İtfaiye Sporları Sancağı verilecek.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Rize Belediyesi Ali Karahan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title