Haberler

İstanbul İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mete Açıklaması

İstanbul İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Zekeriya Mete, İsrail’in Gazze’ye kara harekâtıyla ilgili, “Gazze’de şu anda bir insanlık dramı yaşanıyor.

İstanbul İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Zekeriya Mete, İsrail'in Gazze'ye kara harekatıyla ilgili, "Gazze'de şu anda bir insanlık dramı yaşanıyor. Türkiye'nin bu konuda inisiyatif alıp akan kanın durması için aktif çalışmalar yapması gerekiyor" dedi.

Türk iş dünyası da Gazze'de yaşanan insanlık dramına tepkili. İstanbul İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Zekeriya Mete, "İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar ve dün akşam saatlerinde başlatılan kara harekatı sivil kayıplara neden oluyor. Kadınlar ve çocuklar yaşamlarını yitiriyor. Dünya bu konuda artık tepkisini koymalı. Türkiye de akan kanın durması için aktif olarak çalışmalar yapmalı. Gazze'de yaşanan bu vahşetin bir an önce sonlanmasını diliyorum. İstanbul İhracatçı Birlikleri olarak Gazze'ye her türlü maddi ve manevi yardımı yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Türkiye İsrail Gazze Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title