Haberler

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde 2016-2017 Akademik Yılı Başladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde 2016-2017 akademik yılı başladıErdinç YILDIRIM/İSTANBUL(DHA) İSTANBUL Gelişim Üniversitesi, 2016-2017 akademik yılı'na düzenlediği törenle merhaba dedi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde 2016-2017 akademik yılı başladı

Erdinç YILDIRIM/İSTANBUL(DHA) İSTANBUL Gelişim Üniversitesi, 2016-2017 akademik yılı'na düzenlediği törenle merhaba dedi. 23 bin 236 öğrenci ile ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora alanlarında yeni eğitim öğretim yılına başladı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törene İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Gayretli, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Avcılar Ak Parti İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, Avcılar CHP İlçe Başkanı Erhan Bozan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

"HİÇ BİR ÖĞRENCİMİZ FETÖ ÜYESİ ÇIKMADI"

Ülkemiz 2016 yılında tarihinin en tehlikeli olayını siz gençlerimiz sayesinde kazasız belasız atlatmıştır diyen Prof. Dr. Burhan Aykaç, "15 Temmuz'da şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. 23 bin 236 öğrencimiz var ve bu sayının içinden bir tane bile FETÖ üyesi çıkmamıştır. Bu bakımdan çok gururluyuz. Bu gururu Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Gayretli ve öğretim görevlilerimize borçluyuz" dedi.

"YENİ NESİL TÜRKİYE'Yİ ŞAHLANDIRACAK"

2016-2017 Akademik yılda Türkiye'yi hakkettiği seviyelere hep birlikte getireceklerini dile getiren Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Gayretli, "İdealist, ufku açık ve üreten birer nesil yetiştirmek için tüm programlarımızı ona göre yaptık. Öğrenci fazlalığından ziyade kaliteli öğrenci yetiştirmek ilk hedefimiz. Bu bağlamda Türkiye artık yükselmeli ve ekonomik doygunluğunu tamamlamalı. Yeni yetişen nesil bunu başaracağına inanıyoruz" dedi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Gelişim Üniversitesi Avcılar Türkiye Politika Güncel Haberler

title