Haberler

İstanbul Emniyeti'nde Bir Müdür Daha Görevden Alındı

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Zülküf Atılgan görevinden alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bir değişiklik daha yapıldı. Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Zülküf Atılgan görevinden alındı.

Görevden alınan Atılgan müdüriyet emrinde görevlendirilirken yerine Özel Güvenlik Şube Müdürü Seylan Demir getirildi.

HER ŞEY 11 EMNİYET MÜDÜRÜNÜN GÖREVDEN ALINMASIYLA BAŞLADI

17 Aralık 2013 günü, operasyonu gerçekleştiren Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yakub Saygılı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç'ın da arasında bulunduğu 11 emniyet müdürünün görevden alınmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da görevden alındı. Yerine Aksaray Valisi Selami Altınok getirildi. Devamında 25 emniyet müdürünün de görev yerleri değişti.

GİDENLERİN YERİNE, SÜRGÜNE GÖNDERİLEN POLİSLER GERİ ÇAĞRILDI

İstihbarat, Terörle Mücadele, Mali, Organize, Narkotik ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli emniyet amirleri, başkomiserleri, komiserleri ve polis memurlarının tayinleri ilçelere çıkarıldı. Yerlerine ise Asayiş Şube Müdürlüğü, Güven Timleri Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüklerinde görevli polisler getirildi. Geçmiş yıllarda sürgüne gönderilen şubelerdeki polisler de geri çağırıldı.

SON DALGA BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRÜNÜ VURDU

Dün 10 ilçe emniyet müdürünün görevden alınarak müdüriyet emrine çekilmesinin ardından görevden almalarda son halka İstanbul Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Zülküf Atılgan'ın görevden alınmasıyla yaşandı. Atılgan müdüriyet emrine çekilirken, yerine Özel Güvenlik Şube Müdürü Seylan Demir getirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hüseyin Çapkın Güncel - Operasyon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (26)

HALKsaffet_b@yahoo.de:

Bizde 30 Martta Türkiye A.Ş. genel müdürünü görevden alıp emekliye ayıracağız, emekliliğini de yargılandıktan sonra artık nerede geçirir, bilemeyiz !!!

22
10
yanıtYanıtla
KARAolurya_seninle@hotmail.com:

BU DEDİĞİNE SEN İNANABİLİYOMUSUN::))

yanıt0
yanıt0
Ben Hurkamil@yahoo.com:

Yuklenecek baska bir kimse kalmadimi .? Orduyu temizledin bu gunlere geldik, simdi de emniyet mudurlerini temizliyorsun ve kendine hic sen ayna'da bir bakmiyor musun.?Burasi halk mahkemesi ve biz sana soruyoruz. bu konulari sen Erkek ve muslumansan bize acikla bunlarin hepsi de senin bilgilerinin ve kucuk beyni'nin kalitesini gosterecek bize.!!!!!!!!!!!!Cocugunun gemileri nerde ,nasil ,ve kimin parasiyle alindigini soruyoruzSen cocugunu evinde sakliyorsun,senin mal varligini ve isvicredeki paralarini soruyoruz, sen yeni kabine kuruyorsun yanindan ayrilan yalakalarina kiziyorsun ve kabine'ne yeni yalakalar aliyorsun .. iyice yalniz kaldin imam-hatipli, vaazlerini de hic kimse dinlemiyor!!!!!Sen hic aynaya bakip ta kendine sordun mu ..acaba bana kimse inanir mi diye..cevabini hemen ben vereyim..Biz Turk milleti olarak sana hic inanmiyoruz.!!!!!!!!!!!!!

19
12
yanıtYanıtla
ADANADEMİRSPORsherlockholmes333@hotmail.com:

1.)Kuran : ''De ki,kul hakkıyla karşıma çıkmayın''2.)İncil : ''Komşunun malını çalma''3.)Zebur : ''Rab hırsızları affetmez''4.)Tevrat : ''Hırsızlık yapma''(10 emirden ilki)5.)Budistler ''Kimsenin hakkını yeme''6.)Öküze tapan adam bile çalma diyor YAHU SİZ HANGİ DİNDENSİNİZ

19
4
yanıtYanıtla
Yeni Dindefaultx@trashmail.net:

Ayakkabi Kutu Dininden. Peygamberleride RECEP TAYYIP ERDOGMAYAN :))

yanıt0
yanıt0
USTARENGOcekic.recep@hotmail.com:

YAZIKLAR OLSUN BU DEVLETIN BU MILLETIN YEDIGINIZIN EKMEGIN KARSILIGI BUMU OLACAKDI

12
8
yanıtYanıtla
u. uygurufakte@gmail.com:

akp'nin istifa etmesi, milli mutabakat hükümetinin kurulması ve emniyet'teki koyu akp'li = cemaatçi polislerin tasfiye edilmeleri demokrasinin gereğidir. yıllardır suçsuz olarak hücrede yatan insanlar var ayıp ya hiç mi vicdan yok

12
6
yanıtYanıtla
PEMBE BAKIRpembebakir.23@hotmail.com:

YENİ GELECEK HÜKÜMETLER BU ÜLKEYE KAÇ ÇİVİ ÇAKACAKLAR GÖRECEĞİZ

4
13
yanıtYanıtla
hakanhakan@gmail.com:

Başka birşey çakmasınlar yeter. Bunlar çaktı çakacaklarını sen hala uyu.

yanıt0
yanıt0
Adanalıharungur1983@hotmail.com:

SON DAKİKA...SON DAKİKAAA......HÜKÜMET BENİDE GÖREVDEN ALDI...AYRICA ARACIMIN EMNİYET KEMERİ HAKKINDADA TAHKİKAT BAŞLATILDI..

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title